Dizzy Mizz Lizzy – Dansk musikhistorie i verdensklasse

Glem alt at om bruge musikgenkendelses-apps; når du først tænder for Brainless, er du ikke i tvivl – Dizzy Mizz Lizzy er tilbage!

For et år siden vendte Dizzy Mizz Lizzy tilbage til de danske musikscener landet over, og de gjorde det med et brag og stor begejstring fra både nye og gamle fans. Samtidig begyndte de så småt at løfte sløret for deres næste pladeudgivelse ved at frigive singlerne I Would If I Could But I Can’t og Made to Believe. Den seneste single Brainless er et led i denne proces og giver for alvor fans landet over noget at glæde sig til, når albummet udkommer d. 29. april.

Brainless gør, hvad singler fra Dizzy Mizz Lizzy altid gør; vækker genkendelsens glæde nærmest før du har trykket play. Fede guitarriffs, Tim Christensens rå og sprøde stemme og fantastiske tekster udgør tilsammen opskriften på et godt, gedigent rockhit.

Men det er ikke kun Dizzy Mizz Lizzy-toner, vi rives med af. I løbet af nummeret må dedikerede Tim C. fans nemlig slå ørerne ud, sætte Brainless på pause og tænde for Tim Christensens Secrets on Parade fra hans første soloalbum af samme navn, for at opdage, at de to guitarriffs går igen i begge sange. Et twist, der for alvor kobler både Tim Christensens solokarriere og Dizzy Mizz Lizzy’s genopstandelse sammen i en fantastisk helhed, og vidner om en sangskriver med både stil og klasse.

Brainless er fantastisk; den gør det umuligt at stå stille, og får dig til at ville have endnu mere. Heldigvis skal du ikke vente længe, før du kan høre hele bandets nyeste album, for allerede i slutningen af april udgiver Dizzy Mizz Lizzy for første gang siden genforeningen igen et album. Vi glæder os!

Download, stream og lyt HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Dizzy Mizz Lizzy som vi kender dem – vi elsker det! Dizzy Mizz Lizzy – Dansk musikhistorie i verdensklasse