Dizzy Mizz Lizzy, Tim Christensen, T. Hansen Arena
Foto: Lasse Lagoni

Dizzy Mizz Lizzy – Dansk musikhistorie i verdensklasse

Glem alt at om bruge musikgenkendelses-apps; når du først tænder for Brainless, er du ikke i tvivl – Dizzy Mizz Lizzy er tilbage!

For et år siden vendte Dizzy Mizz Lizzy tilbage til de danske musikscener landet over, og de gjorde det med et brag og stor begejstring fra både nye og gamle fans. Samtidig begyndte de så småt at løfte sløret for deres næste pladeudgivelse ved at frigive singlerne I Would If I Could But I Can’t og Made to Believe. Den seneste single Brainless er et led i denne proces og giver for alvor fans landet over noget at glæde sig til, når albummet udkommer d. 29. april.

Brainless gør, hvad singler fra Dizzy Mizz Lizzy altid gør; vækker genkendelsens glæde nærmest før du har trykket play. Fede guitarriffs, Tim Christensens rå og sprøde stemme og fantastiske tekster udgør tilsammen opskriften på et godt, gedigent rockhit.

Men det er ikke kun Dizzy Mizz Lizzy-toner, vi rives med af. I løbet af nummeret må dedikerede Tim C. fans nemlig slå ørerne ud, sætte Brainless på pause og tænde for Tim Christensens Secrets on Parade fra hans første soloalbum af samme navn, for at opdage, at de to guitarriffs går igen i begge sange. Et twist, der for alvor kobler både Tim Christensens solokarriere og Dizzy Mizz Lizzy’s genopstandelse sammen i en fantastisk helhed, og vidner om en sangskriver med både stil og klasse.

Brainless er fantastisk; den gør det umuligt at stå stille, og får dig til at ville have endnu mere. Heldigvis skal du ikke vente længe, før du kan høre hele bandets nyeste album, for allerede i slutningen af april udgiver Dizzy Mizz Lizzy for første gang siden genforeningen igen et album. Vi glæder os!

Download, stream og lyt HER