Dizzy Mizz Lizzy – Progressiv rock gør gedigent comeback

De starter, hvor de slap! Dizzy Mizz Lizzy har for alvor gjort comeback og skudt deres første tour igennem flere år i gang med Fredericia som første stop.

De genkendelige toner og Tim Christensens sprøde stemme, der efterhånden kan kaldes folkeeje, brager ud over den ellers fantasiforladte sportshal og minder folk om, at Dizzy Mizz Lizzy for alvor er tilbage på Danmarkskortet. Det comeback, bandets mange fans længe kun har turdet drømme om, blev denne helt almindelige fredag aften endelig til en realitet – og det blev gjort med stil.

Hvis du sidder med følelsen af, at du er gået glip af noget stort, må vi desværre skuffe dig og bakke dig op i denne teori – den følelse er nemlig helt rigtig! Var du ikke en del af fredagens kæmpe musikalske fest, kan vi kun råde dig til at forsøge at skaffe billetter til en af bandets næste koncerter. For drengene fra Dizzy får for alvor tændt for forstærkerne til publikums luftguitarer og sender tankerne tilbage på gymnasie- og teenageårene igen.

Med professionalisme, sans for detaljerne og en helt ubeskrivelig evne til at nå publikum, hvad end de er placeret på den bagerste balkon eller lige foran scenen, er Dizzy Mizz Lizzy for alvor vendt tilbage – publikum rives fra første akkord med og jubler af begejstring, da aftenens stjerner dukker op bag et stort lærred som skygger fra vores alles fortid, og glemmer med ét både tid og rum.

Sjældent ses et band, hvor de tre bandmedlemmer, Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis, koordinerer og kommunikerer så godt, at der ikke er en finger at sætte på noget af showet. De mange og ikke mindst gribende soloer, hvor samspillet mellem instrumenterne er i top giver for alvor den progressive rock et fortjent comeback.

Det er ikke for sjov, når Dizzy Mizz Lizzy siger, at de vender tilbage. Så gør de det, og de gør det, så du kan mærke det helt ud i tåspidserne. Fra første minut til sidste toneanslag tages du med på en rejse blandt alle de gamle hits, der krydres med fire nye sange. Selvom disse sange endnu ikke er så folkekendte som hits som Silverflame og Love Me a Little, formår Tim Christensen med sin lidt kejtede charme og opbakning fra sit band at hive hele salen med, som havde de spillet numrene i flere år.

Dizzy Mizz Lizzy er for alvor vendt tilbage og opfylder alle drømme, krav og forventninger, et spændt publikum måtte stille.

Velkommen tilbage drenge – I har været savnet!

 

Se Lasse Lagonis store galleri fra koncerten HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Du rives med tilbage til gymnasieårene, glemmer at styre din krops bevægelser og bliver en del af en kæmpe fest, der får dig til at glemme hvilke kedelige omgivelser du befinder dig i.Dizzy Mizz Lizzy – Progressiv rock gør gedigent comeback