Dizzy Mizz Lizzy – De rammer mig bare stadig lige i teenageårene!

Dizzy Mizz Lizzy har i dag udgivet deres anden single i det nye kapitel af succesbandets diskografi. Og jeg er endnu engang solgt til drengene, der for min generations vedkommende, stod for soundtracket til vores ungdom.

Det er en anderledes oplevelse end ‘I Would If I Could But I Can’t’, men de er stadig tro mod Dizzy-lyden. Man kan på ‘Made To Believe’ endnu bedre høre Dizzy Mizz Lizzys nye voksne lyd. Der er formentlig tænkt væsentligt mere over både lyrikken og instrumenteringen end dengang i 90’erne, da de bragede igennem den danske rocklydmur.

Tim Christensen udtalte i et videoklip på Dizzy Mizz Lizzys Facebookside, at der er lyttet til en masse andet musik siden de glade 90’ere, fundet ny inspiration og årene jo også er gået.

I et musiklandskab der i høj grad er præget af elektroniske toner, er det en forløsning for en rockelsker som undertegnede, at der kommer så velproduceret rockmusik fra nogle af de tungeste drenge i den danske rockklasse. Det burde der, i mine øjne, være meget mere af, for som Tim også siger i videoen, så hænger det ikke sammen med at ligge nummer 1 på iTunes og sælge 10 koncerter ud på en dag, at danskerne kun vil have elektronisk musik. Vi tørster efter rock, jeg ved i hvert fald at jeg gør.

Det er stadig en drengedrøm der går i opfyldelse, at Dizzy Mizz Lizzy udgiver ny musik og jeg håber stadig på et helt album – og havde måske håbet endnu mere på yderligere udgivelser end de to nye singler der indtil nu er kommet på gaden, inden aftenens tourstart i Esbjerg, men de har holdt ord og tager på turné med ny musik i bagagen. Hvis vi er rigtig heldige, får vi endnu mere nyt at høre live.

Jeg ser frem til endnu mere fra Dizzy Mizz Lizzys studie, for det de stadig gør så hamrende godt, er simpelthen i topklasse. Det holder. Det rykker. Det er rock!

Tim, Martin og Søren who are about to rock – I salute you!

Lyt, stream og download HER.

Dizzy Mizz Lizzy

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Lasse Lagoni
Lasse Lagonihttp://www.lasselagoni.com
Partner i og redaktør for Poplish. Musiknørdet rockhoved, men med bred musiksmag. Favoritterne er Dizzy Mizz Lizzy, Coldplay, Metallica og The Beatles. Jeg synger i øvrigt vildt dårligt, når jeg er ædru, men er en sand tenor, når jeg er fuld. Synes jeg selv.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Andensinglen fra Dizzy Mizz Lizzy er ligeså tro mod den originale Dizzy-lyd, men med et meget mere "voksent" udtryk end tidligere. Det klæder dem helt uhyggeligt meget og jeg kan slet ikke se hvordan andet end en topkarakter skal kunne komme på tale.Dizzy Mizz Lizzy - De rammer mig bare stadig lige i teenageårene!