Dizzy Mizz Lizzy

Dizzy Mizz Lizzy – De rammer mig bare stadig lige i teenageårene!

Dizzy Mizz Lizzy har i dag udgivet deres anden single i det nye kapitel af succesbandets diskografi. Og jeg er endnu engang solgt til drengene, der for min generations vedkommende, stod for soundtracket til vores ungdom.

Det er en anderledes oplevelse end ‘I Would If I Could But I Can’t’, men de er stadig tro mod Dizzy-lyden. Man kan på ‘Made To Believe’ endnu bedre høre Dizzy Mizz Lizzys nye voksne lyd. Der er formentlig tænkt væsentligt mere over både lyrikken og instrumenteringen end dengang i 90’erne, da de bragede igennem den danske rocklydmur.

Tim Christensen udtalte i et videoklip på Dizzy Mizz Lizzys Facebookside, at der er lyttet til en masse andet musik siden de glade 90’ere, fundet ny inspiration og årene jo også er gået.

I et musiklandskab der i høj grad er præget af elektroniske toner, er det en forløsning for en rockelsker som undertegnede, at der kommer så velproduceret rockmusik fra nogle af de tungeste drenge i den danske rockklasse. Det burde der, i mine øjne, være meget mere af, for som Tim også siger i videoen, så hænger det ikke sammen med at ligge nummer 1 på iTunes og sælge 10 koncerter ud på en dag, at danskerne kun vil have elektronisk musik. Vi tørster efter rock, jeg ved i hvert fald at jeg gør.

Det er stadig en drengedrøm der går i opfyldelse, at Dizzy Mizz Lizzy udgiver ny musik og jeg håber stadig på et helt album – og havde måske håbet endnu mere på yderligere udgivelser end de to nye singler der indtil nu er kommet på gaden, inden aftenens tourstart i Esbjerg, men de har holdt ord og tager på turné med ny musik i bagagen. Hvis vi er rigtig heldige, får vi endnu mere nyt at høre live.

Jeg ser frem til endnu mere fra Dizzy Mizz Lizzys studie, for det de stadig gør så hamrende godt, er simpelthen i topklasse. Det holder. Det rykker. Det er rock!

Tim, Martin og Søren who are about to rock – I salute you!

Lyt, stream og download HER.

Dizzy Mizz Lizzy