The White Album – Klar med en ny Danmarksturné

The White Album indtager Danmark igen blot fem måneder efter deres sidste danmarksturné. I efteråret 2014 tog trekløveret bestående af Claus Arvad, Jakob Eilsø og Frederik Vedersø Danmark med storm, og nu er drengene klar med en ny tour, hvor de besøger en række danske spillesteder. 

Drengene stammer alle fra forskellige bands, men har til sammen fundet ét samlet udtryk, der tillader dem at skrive musik ligeså rendyrket og personligt som mange af deres tidløse inspirationer, som f.eks. The Beatles (hvis klassiske 1968-udgivelse, The White Album opkalder sig efter).

The White Album har sparket 2015 i gang med at vinde den prestigefyldte hovedpris til Odense Live Prisen. Trioen har allerede en digital udgivelse og en EP i bagagen. I 2014 vendte The White Album tilbage med deres debut-fuldlængde The Quiet Strum, hvis sarte lydbillede er Kashmir-trommeslager Asger Techaus fine håndværk i samarbejde med bandet selv. Albummet, som er udgivet af det legendariske Beatles-label Parlophone, banede efterfølgende vejen for en omfattende og velbesøgt danmarksturné, og en optræden på landsdækkende tv til Kronprinsparrets Priser 2014 på DR1.

Efter en spændende start, er drengene så klar til at gøre det de elsker mest; At være i stue med deres publikum. Billetsalget er skudt i gang, så det er med at sikre dig en dejlig aften i selskab med de tre langskæggede herrer.

 

The White Album’s Danmarkstour: 

9. april – Baltoppen, Ballerup
10. april – Gribskov Kultursal, Helsinge
11. april – Forbrændingen, Albertslund

16. april – Tobakken, Esbjerg
17. april – Bygningen, Vejle

23. april – Folkets Hus, Struer
24. april – Magasinet, Odense

30. april – Lille Vega, København

8. maj – Kappelborg, Skagen
9. maj – Musikhuset, Aarhus

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Poplish.dk
Poplish.dk
Poplish er drevet af en stor grad af frivillighed, ligesom vi er uafhængige af kunstnere og pladeselskabers økonomiske interesser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her