Rahim-fan: “Han er den ægte vare, og det køber folk altså”

Tobias Rahim er efterhånden et navn enhver kender til – og med god grund. Darlingen har charmeret og sunget sig ind i hjerterne på danskerne, store som små og unge som ældre.

Torsdag aften spillede Rahim på Astra-scenen for måske det største publikum på gårdagens Northside i fuld sol, som dansede i hans gyldne klæder.

Under koncerten mødte vi Maria Kristiane Thomsen, som har en hel særlig kærlighed til den store gyldne mand.

Tobias Rahim @ NorthSide 2023.

Hvad er det Rahim kan?

“Det Tobias Rahim kan er magisk. Han formår at fange flere generationer under samme fane, og det er der noget smukt i at kunne. Han taler til publikum som om det er hans familie, og man føler sig virkelig set,” fortæller Maria efter Rahim fik drønet ‘Muki Bar’ afsted.

“Hans musik er virkelig true, og der er en historie bag sangene og manden, der synger, og det synes jeg bare er virkelig fedt,” tilføjer hun og tager en sip af sin Tuborg.

“Og så ser han jo pisse lækker ud!” griner Maria Thomsen.

Hvad betyder hans musik for dig?

“Jamen, jeg elsker ham jo. Og jeg tror, det er fordi han er så fucking ærlig. Der er ikke det dér finpudsede, polerede udtryk over ham eller hans musik. Han er åben omkring de hårde ting ligesom alle de gode ting. Det er bare Tobias, og han hviler i sig selv. Det kan jeg vildt godt lide. Han er den ægte vare, og det køber folk altså,”

“Og så er der jo hele aspektet omkring seriøsiteten i hans musik. Selvom det måske virker lidt lol at synge om at tørre borde af på deltid eller drømme om at være en luder i Dubai, så er der jo enorm meget mere i historierne,” fortæller Maria Thomsen.

Tobias Rahim @ NorthSide 2023.

Hvad er din bedste Tobias Rahim oplevelse?

“Han optrådte til vores firmafest på arbejdet, hvilket var S I N D S S Y G T!” griner Maria Thomsen og forsvinder ind i fællessangen til ‘Stor Mand’.

“Ej, det var virkelig sindssygt. Jeg stod helt forrest, og jeg ved ikke, hvad der skete, men jeg smed sgu min BH op til ham, og han samlede den fandme op – og tog den rundt om nakken. Det var jo fuldkommen euforisk,” fortæller hun forpustet efter den kæmpe folkefest til det store sommerhit.

“Altså fucking klasse, at ham dér har haft min bh om nakken,” griner hun og peger på idolet på scenen. Hun fortæller samtidig også, at hun fik sin BH tilbage foreviget med Rahims touch.

Hvad synes du om hans koncert her på Northside? 

“Det var virkelig en dejlig koncert! Det er mit første Northside, og Tobias har skudt det i gang for mig på den helt perfekte måde,” fortæller Maria, da vi trækker os lidt væk fra publikum efter Rahim er gået af.

“Jeg synes virkelig, at han fik publikum med ligeså snart han trådte ind. Og man kunne virkelig mærke på ham, hvor glad og taknemmelig han var for at spille i sin hjemby. Det var en kæmpe fest, og det virkede også til, at de havde en fest oppe på scenen. De havde i hvert fald alle sammen en pisse god dynamik,” slutter Maria Thomsen af med, inden vi får et farvel-kram, et “SKÅL!” og et kæmpe smil med os på vejen.

Tobias Rahim @ NorthSide 2023.

Du kan se flere billeder fra Tobias Rahim lige HER.

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her