Kris Herman, Godset
Foto: Lasse Lagoni

Kris Herman – gør plads til en ny popstjerne

Kris Herman har igennem flere år spillet landet tyndt og skabt sig en stor fangruppe, uden mediernes bevågenhed. Nu udkommer han med sin første dansksprogede EP og indtager nogle af landets største spillesteder, hvor der allerede er solgt tæt på 4.000 billetter – en bedrift der i sig selv er imponerende flot.

I dag udkommer Kris Hermans første dansksprogede ep og den har fået titlen: ”Tættere Sammen”. Det er fem gedigne popsange, der handler om at turde at stå sammen, i en tid, hvor fællesskabet nogle gange gisper lidt efter vejret.
Udgivelsen byder på vedkommende tekster om venskab og kærlighed, om at lykkedes og blive set og om at brænde igennem og ikke brænde ud.
Sangene er præsenteret i et dragende lydunivers, med knivskarpe pop-produktioner og en insisterende energi og gennemslagskraft.

EP’en, fra den århusianske sanger og sangskriver Kris Herman, præsenterer en kunstner, der igennem mere end 500 koncerter i løbet af de seneste år, har fokuseret sit udtryk til et punkt, hvor han nu både musikalsk og menneskeligt fremstår fuldstændig klar i spyttet og ukompliceret; musik handler om at forbinde sig. Det har Kris tænkt sig at gøre gennem en danmarksturné, hvor publikum og fans kan opleve de nye danske sange live.
Kris Herman har ry for at levere et meget energisk og utroligt nærværende sceneshow, som når ud over scenekanten og han har med tiden skabt relationer til et kæmpe følge af fans, over hele landet, ligesom at over 11.000 personer er fans og følger med på facebook.
Det følge har han især opdyrket ved at turnere rundt på landets efterskoler og højskoler, såvel som flere af de største danske festivaler allerede har præsenteret ham i deres program.
I forlængelse af EP-udgivelsen besøger Kris Herman 11 af landets største spillesteder, og spiller ikke mindre end 2 koncerter hvert sted.
Du kan se vores koncertbilleder, fra da Kris Herman forleden startede sin tour på spillestedet ‘Godset’ i Kolding HER.

Med udgivelsen af  EP’en ‘Tættere Sammen’ åbner Kris Herman op for sin musik, for hele Danmark, med en håndfuld popsange, der sætter sig irriterende godt fast, allerede fra første gang man hører dem.

Fire hurtige og én stille

1. singlen, ‘Op Under Skyerne’ der udkom i starten af marts i år, er selvfølgelig at finde på ep’en, men jeg tror mere på, at åbningsnummeret fra ep’en, bliver den vi kommer til at høre mest til.
Sangen hedder ‘Tæt Sammen’, og har man ingen ide om hvem Kris Herman egentligt er, eller hvilken genre han tilhører, så er det gedigent og klassisk popmusik. Endda ret velproduceret popmusik og sangen ‘Tæt Sammen’ lyder og er til dels opbygget lidt på samme måde, som Shaka Loveless’s megahit ‘Ikke mere tid’ – det er altså ikke dårligt.

En anden sang der skal fremhæves, er slutnummeret ‘Når man ik’ ka’ gå hjem’, en sang der er opbygget som et stensikkert sing-a-long-hit og der skæves lidt til det vi kender fra Rasmus Seebach – en hurtig intro, og et omkvæd der virkelig kan synges med på.
En meget tight popsang, der uden tvivl sætter gang i publikum på diverse spillesteder og ditto sætter sig fast – jeg har efterfølgende taget mig selv i at gå og nynne den.

Gennembrudet står for døren

Kris Herman er unægteligt mest kendt blandt det jyske publikum, men jeg er sikker på, at han med denne ep-udgivelse, og disse fængende popsange, får sparket dørene godt og grundigt op til de fleste radiostationer og derved udbredt sine fantastiske popsange, over hele landet. Hans sange fortjener i hvert fald at blive hørt, landet over.

Du kan selv tage et lyt og købe ep’en HER

Danmarksturné:
06. april – Tobakken, Esbjerg
07. april – Fermaten, Herning
13. april – Posten, Odense
19. april – Horsens ny teater, Horsens
20. april – Train, Århus
27. april – Sønderborghus, Sønderborg
28. april – Paletten, Viborg
17. maj – Skråen, Aalborg
20. maj – Gimle, Roskilde
Flere shows vil blive annonceret løbende.