Bossen kan endnu: Bruce Springsteen lagde Parken ned med stil

Både i 2013 og 2016 gæstede den amerikanske superstjerne Bruce Springsteen Parken. Tirsdag aften indtog den rutinerede amerikaner på ny Danmarks nationalarena, og det blev en medrivende oplevelse, hvor han beviste, at han stadig er på toppen.

”The Boss” kalder de Bruce Springsteen – og det er med god grund. Allerede fra første minut udviste den 73-årige amerikanske stjerne sin elegance. Med en fornem entré til stående applaus fra publikum indtog ”The Boss” med E Street Band scenen med bravur. 

”Hej København! Let’s go!”

Sådan lød de overbevisende åbningsord fra Bruce Springsteen, inden han spillede op til nummeret ”No Surrender”, og allerede herfra havde Bruce hele Parken med sig, og det var tydeligt at mærke entusiasmen.

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Bruce Springsteen and The E-Street Band @ Parken.

Stemmen holder endnu

Trods sit aldersprædikat på 73 år holder stemmen endnu hos Bruce Springsteen. Der var således stadig saft og kraft på stemmebåndet, så selvom ”Bossens” unge dage synes talte, skal man ikke lade sig snyde.  

Efter ”No Surrender” fortsatte Bruce Springsteen i overbevisende stil med numre som ”We Are Alive”, hvor man virkelig kunne mærke Bossens tilstedeværelse. ”Come on Parken” udbrød Bruce, inden han fik hele Parken til at smide hænderne i vejret og klappe med. 

Vi fik også den dybere side at mærke fra Bruce Springsteens side, da han fandt hele følelsesregisteret frem, hvilket fik det midaldrende publikum i Parken til at rokke fra side til side og virkelig nyde momentet. 

Der blev sågar plads til en mundharpe solo til nummeret ”The Promised Land”, hvor Bruce også var nede og tag publikum i hånden. Også E Street Band blev dog involveret med fællessang og glimrende vokaler undervejs til stor jubel for publikum.

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Bruce Springsteen and The E-Street Band @ Parken.

Elegance og entusiasme

Jo længere koncerten skred frem, desto mere tydeligt var det at mærke, hvor meget Bruce Springsteen nød at stå på scenen i Parken. Stjernen fik både publikum til at råbe ”Oh oh oh oh” til nummeret ”Out In the Street”, inden den levende legende spillede op til dans og fest til ”Darlington County” og ”Working On the Highway” som er to numre med fart over feltet. 

Bruce havde også overskud til at tysse på publikum og føle den ved at lukke øjnene og synge med meget lav stemme til nummeret ”Mary’s Place”, inden ikonet smurte stemmen og skruede op for de velkendte, høje toner.

Hele Parkens følelser sad dog ude på tøjet, da Bruce Springsteen spillede på til det populære hit ”My Hometown”, hvor hele Parken lyste op med telefonerne i vejret og sang højlydt med på tonerne af det velkendte nummer. Herfra fortsatte Parkens publikum og tog sagen i egen hånd og skrålede med på ”The River”.

Anmeldelsen fortsætter under billedet

Bruce Springsteen and The E-Street Band @ Parken.

Talte til publikum, og spillede op til fest!

Bruce talte til publikum. Man kunne mærke, han var til stede gennem hele koncerten. Mod slutningen af koncerten gik der dog lidt for meget ”se mig” i den for den amerikanske stjerne, der ikke lykkedes med at få publikum helt med. Han havde lige 10-15 minutter, hvor publikum nærmest var dysset i søvn. 

Parken vågnede dog i glimt op, som da Bruce pludselig begyndte at spille covernummeret ”Because The Night” af Patti Smith. Det hele kulminerede alligevel til sidst, hvor publikum kunne skråle med til tonerne af nummeret ”Badlands”, hvor der blev tændt op for gløden i Parken, som ramte kogepunktet. 

Og her fortsatte festen i ensom majestæt, efter at E Street Band havde takket af. Her bragede Bruce Springsteen igennem med nummeret ”Born To Run”, hvilket fik sat gang i den store fest blandt publikum, der i øvrigt havde en god blanding af mænd og kvinder. Festen kulminerede, da Bruce spillede op til de velkendte toner af hittet ”Glory Days”. Parken var på kogepunktet, og folk smed hænderne i vejret i ren eufori. Den såkaldte ”Encore” lykkedes i den grad for Bruce. 

Til sidst stak det helt af, da det populære nummer ”Dancing In the Dark” fik Parkens overdækkede tag til at lette, inden Bruce afsluttede sin næsten tre timers lange koncert med nummeret ”Ill See You In My Dreams”.

En smuk afslutning på en smuk aften i Parken.

Der er altså ingen tvivl om, at Bruce Springsteens sangkarriere fortsat er i live. Den levende legende har det stadig i sig, og det beviste han tirsdag aften i Parken med et glimrende show. Sikke en energi! Bossen kan endnu!

Vil du se flere billeder, kan du klikke lige her!

Bruce Springsteen and The E-Street Band @ Parken.

Se også

Savage Rose gjorde os til børn igen – de åbnede vore øjne og fik os til at se

Det var ikke bare sublime ørkenroser, der leverede en af dansk musiks fineste oplevelser på årets første forårsdag. Der var også tale om en poetisk trolddom, som lukkede selve lyset ind. Musikken var midlet, men kærligheden var målet. Den var til stede i hvert minut!

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her