Pede B & DJ Noize, Smukfest, P3 Teltet, Smuk16
Foto: Lasse Lagoni

Pede B klar med nyt album spækket med featurings

Den tredobbelte vinder af MC Fight Night, Pede B, har teamet op med store dele af dansk rap på nyt album, der byder på hele 18 featurings.

“De siger jeg’ produktiv, jeg siger jeg ikke er doven,” rappede Peter Bigaard for fem år siden på nummeret ‘Indledningen’. Siden dengang har han udgivet tre studiealbums og en lang række EP’er, og nu er Pede B igen klar med nyt album.

Den 15. september udgiver han nemlig ’Sparring’, der har udgangspunkt i Bigaards eget behov for at udvikle sig som rapper. For som han selv udtrykker det: “Alt, der ikke er i udvikling, er i gang med at dø.”

Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med. En sparring, der har haft til formål at udvikle og forbedre hans rap både teknisk og lyrisk.

“Jeg kan mærke, at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere, jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper,” siger Pede B om det nye projekt.

Der har tidligere kun været roser til overs for Pede B’s udgivelser her på Poplish, hvor både Byggesten og Gin & Cocio fik flotte anmeldelser. Ligeledes har de seneste anmeldelser af Peter Bigaard og co. live også været med masser af roser – både i Pumpehuset og på Smukfest.

Det kommende album ‘Sparring’ er produceret af Pedes mange-årige samarbejdspartnere LuXx og Adam Sampler.

De 18 forskellige features på det kommende album vil blive annonceret henover sommeren, og der bliver afholdt releasekoncert for det nye album d. 14. oktober i Amager Bio. Derudover er det muligt at opleve Pede B sammen med DJ Noize til flere festivaler landet over til sommer.