The Temper Trap, Northside, NS16, Blue Stage
Foto: Lasse Lagoni

Udsolgt til NorthSide 2017

Den aarhusianske festival NorthSide kan melde udsolgt tidligere end nogensinde før.

Der er nu fuldstændig udsolgt af alle billettyper til NorthSide 2017 hele syv uger inden festivalens start. Det er første gang i festivalens historie, at man kan melde udsolgt så tidligt, og samtidig bliver dette års udgave den største i NorthSides historie med 40.000 gæster hver dag.

I en tid hvor der hele tiden dukker nye festivaler op, og verdensnavnene konstant står i kø for at gæste landets arenaer er den store opbakning til NorthSide ikke tabt på arrangørerne.

– Vi er meget stolte over, at så mange vælger at bruge deres weekend sammen med os på NorthSide. Vi har bevidst skruet op i år både i forhold til musikbudgettet, der har givet os mulighed for at hyre store navne som Radiohead og Frank Ocean, og i forhold til det øvrige indhold, der får et ekstra løft blandt andet med introduktionen af et nyt område på pladsen. Så derfor er det fantastisk, at denne satsning er blevet modtaget så positivt, og at så mange glæder sig lige så meget til NorthSide, som vi gør, siger talsmand for NorthSide, John Fogde.

Northside, NS16, stemning
Foto: Lasse Lagoni

Med halvanden måned til en udsolgt NorthSide 2017 kan arrangørerne nu fokusere på at gøre klar til en festival, der bliver den første i Danmark med et 100% økologisk menukort samt planlægningen af et program i de nærliggende kolonihaver, der kommer til at byde på alt fra yoga og foredrag til vinsmagninger og fem-retters menuer serveret af AROS Food Hall.

Der er dermed lagt op til tre dage i Ådalen som vil være et udfordrende åndehul for de kulturinteresserede, et overflødighedshorn for foodies, et hyggeligt samlingspunkt for venner og familier, et mekka for musikfans og det helt perfekte sted for dem, der vil danse, opføre sig tosset og tage del i en kæmpefest.

NorthSide 2017 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 9.-11. juni.

Besøg NorthSide.dk eller Facebook for mere om NorthSide 2017.

Northside, NS16, stemning
Foto: Lasse Lagoni