Noah, Fredens Kirke
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

NOAH – Musiker eller komiker?

På en ellers grå november dag lyste NOAH himlen over Fredens Kirke i Odense op, med en musikalsk gåsehudsoplevelse af de store. Desværre druknede det til tider lidt for meget i Troels’ forsøg på at få kirkegængerne til at grine.

Når fokuset var rettet mod det som alle var kommet for, nemlig musikken, så var der ikke så meget som en finger at sætte. Akustikken og Troels’ vokal var fænomenale partners in crime og man sad allerede fra første strofe af åbningsnummeret med kuldegysninger op og ned af ryggen.

Og havde det bare været musikken der fik lov til at tale for sig selv, så havde det været fantastisk. Selvfølgelig må han gerne snakke lidt mellem numrene, men når halvdelen af koncerten (som varede lige knap en time) går med snak og jokes, så er man altså et godt stykke over “det tilladte”.

Publikum fik både glæde af hits fra det selvbetitlede debutalbum fra 2013 og sange fra det nye album ‘1988’, der netop har ramt gaden, men de absolutte højdepunkter indtraf, da Troels og hans band trak tempoet ned med numre som ‘Godnat København’ og ‘Vågn Op’. Her kom hans vokal virkelig til sin ret og det resulterede i, at publikum blev efterladt som forstenede. I hvert fald lige indtil sangen var slut og hovedpersonen vækkede dem til live med snak og forsøg på jokes igen… igen… igen.

Noah, Fredens Kirke
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Se hele galleriet fra koncerten HER.