NOAH – NOAH*****

Tre singler, og alle tre singler som har fået enorme mængder airplay, og høje placeringer på diverse hitlister. Men nu er hitmagerne Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, klar til for alvor at give danskerne en grund til, at huske på navnet NOAH.

Mandag den 20. maj, er de nemlig klar med deres første album, og det er et selvbetitlet et af slagsen.

NOAH er pop musik, i sin fineste form, og deres for det meste glade og nærmest eventyrlige melodier gør, at sangene allerede efter første lyt, sidder faktisk i dit hovede.

Alt Er Forbi“, “Over Byen” og “Det’ Okay“, sådan lyder titlerne på de tre ovennævnte singler, og de har faktisk alle tre fundet vej til pladen, og det er der også en grund til. For der kan ikke sættes ret mange fingre på dem.

Der er 7 sprit nye tracks på pladen, og her i blandt er der helt sikkert også nogle som nok skal finde vej til radioen. Specielt et nummer kan få en til, at hoppe og danse af glæde over hvor sindssyg godt et nummer det er.

Ekko” som nummeret hedder, har fået proppet så meget energi i sig som det overhovedet er muligt for et stykke musik. En funky pop melodi sammen med forsanger Troels‘ gode og let genkendelige stemme, gør dette nummer helt fænomenalt og elskværdigt.

Et andet rigtig godt nummer bærer titlen “Dine Fodspor“. Et nummer som er skrevet til Troels‘ afdøde far. Det handler om hvor stolt han er af at være hans søn, og at han vil gøre alt for, at han ville have været stolt af ham. Det der gør dette nummer så godt som det er, at man nærmest kan mærke følelserne hele vejen ud gennem højtaleren.

NOAH” er generelt set bare et utrolig godt udspil fra to unge herrer som der endnu ikke har ramt toppen. De kan helt sikkert gå hen og blive nogle af de helt store. Det bevidner deres lille, men hurtigt voksende hit katotek om på flotteste vis.

Albummet udkommer mandag den 20. maj på Copenhagen Records og bliver tilgængeligt over alt.

Trackliste:
01. Det’ Okay
02. Ekko
03. Over Byen
04.  Dine Fodspor
05. Når Vi Falder
06. Tilbage Til Mig Selv
07. Alt Er Forbi
08. Kun Dig Og Mig
09. Mælkevej
10. Godnat København

ALBUMCOVER ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk