Ankerstjerne – Laver Penge *****

Han var i 2012 på alles læber. Hvis vi f.eks. nævner titlerne “Tag Hvad Du Vil“, “Nattog” eller hvad med “1000 År“? Så kan du i hvert fald ikke være tvivl om, at der her er tale om sangeren Ankerstjerne.

Men hvor det de seneste par år har stået i den bløde, og stille Popgenres tegn, så er han med den nye single “Laver Penge” tilbage til lidt af der hvor det hele startet. Nummeret minder nemlig om dengang hvor han gik under navnet Jinks. Den sukkersøde lyrik er byttet ud med sætninger som “jeg laver penge” hvilket i aller højeste grad klæder ham.

For med et glad funky beat og en omgang mandlige korsangere, og selvfølgelig en solid præstationen af ham selv. Har han her skabt et track, som efter min bedste overbevisning går hen og bliver et hit på niveau med f.eks. “Nattog” eller “1000 År“.

Videoen til nummeret er da også noget som i den grad relatere til Lars Ankerstjernes eget liv. Den er nemlig optaget i den Bilka forretning hvor han arbejde i sine unge dage, efter han droppede ud af skolen.
Og netop det med relationer er noget der skinner igennem på tracket. Man kan hører, at der ligger “følelser” og tænker bag det her nummer, og som Ankerstjerne selv siger; “Det her er en hyldest til dem, som knokler hver dag for at lave penge“.

Laver Penge” koster som så mange andre singler 10 kr. På iTunes og lignende. Forskellen på denne og mange andre er bare, at den her kan du hører hele sommeren lang uden at blive træt af den!

LAver Penge ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk