Specktors – Yndlingssang ***

Det plejede at være “Lågsus“, det er det ikke mere. Det plejede at være “Boss“, men så hørte du den her bang bang, det her er din yndlingssang!
Intet mindre end sådan lyder en del af den populære gruppe Specktors‘ nye single med den catchende titel “Yndlingssang“.

Tag en selvglad tekst om hvor god du er, og tilsæt et elektronisk uptempo beat. Bland det godt og grundigt sammen i et lydstudie, og med ét har du et nummer som dette.
Men den dybe tallerken har de ikke ligefrem opfundet!

Omkvædet hverken kan eller skal der ændres på. For det er den del af nummeret som i realiteten er mest værd. Det fanger en, og det hele er fryd og gammen… Lige indtil det slutter, og går over i versene.
Det skal dog siges, at første vers er godkendt. Men derefter daler det langsomt i niveau for drengene som de seneste år ellers har lavet en masse god musik.

De er snart klar med en ny EP med titlen “StjælDyrtLøbStærkt“, og derpå kommer der forhåbenligt nogle tracks med et lidt højere niveau som rent faktisk kunne gå og hen blive din yndlingssang. Deres seneste singler “Kender Rigtig Mange//Høj 5’er” og “Slædemusik” har været ufattelig gode sange, men det her lyder mest af alt som noget der er skrevet i et sådan tempo, at de ikke engang selv har kunne følge med i processen.

Dette nummer bliver i hvert fald kun lige med nød og næppe reddet af det gode omkvæd som nummeret har. Men alligevel kan man ikke lade vær med, at glæde sig til den kommende EP, i håb om noget nyt godt musik fra Specktors.

yndlingssang *** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.