Specktors – Yndlingssang ***

Det plejede at være “Lågsus“, det er det ikke mere. Det plejede at være “Boss“, men så hørte du den her bang bang, det her er din yndlingssang!
Intet mindre end sådan lyder en del af den populære gruppe Specktors‘ nye single med den catchende titel “Yndlingssang“.

Tag en selvglad tekst om hvor god du er, og tilsæt et elektronisk uptempo beat. Bland det godt og grundigt sammen i et lydstudie, og med ét har du et nummer som dette.
Men den dybe tallerken har de ikke ligefrem opfundet!

Omkvædet hverken kan eller skal der ændres på. For det er den del af nummeret som i realiteten er mest værd. Det fanger en, og det hele er fryd og gammen… Lige indtil det slutter, og går over i versene.
Det skal dog siges, at første vers er godkendt. Men derefter daler det langsomt i niveau for drengene som de seneste år ellers har lavet en masse god musik.

De er snart klar med en ny EP med titlen “StjælDyrtLøbStærkt“, og derpå kommer der forhåbenligt nogle tracks med et lidt højere niveau som rent faktisk kunne gå og hen blive din yndlingssang. Deres seneste singler “Kender Rigtig Mange//Høj 5’er” og “Slædemusik” har været ufattelig gode sange, men det her lyder mest af alt som noget der er skrevet i et sådan tempo, at de ikke engang selv har kunne følge med i processen.

Dette nummer bliver i hvert fald kun lige med nød og næppe reddet af det gode omkvæd som nummeret har. Men alligevel kan man ikke lade vær med, at glæde sig til den kommende EP, i håb om noget nyt godt musik fra Specktors.

yndlingssang *** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.