Kisum & Padovan – Ses Noget Mer' ****

Hvad får man, når man sætter en håndboldspiller, og en fodboldgal FC Barcelona fan sammen, og beder dem om, at lave musik? Ét af svarene kan være, at man får en duo ved navn Kisum & Padovan. Og de er snart klar med deres første single som har fået titlen “Ses Noget Mer’“, og den har de ikke skudt helt forbi mål med.

De har begge lavet musik siden de var helt små, men det er først nu, de for alvor har fundet den genre som de vil forsætte med. Kisum & Padovan er elektronisk pop af høj kvalitet og dette nummer, er da også et som man ikke bare sådan lige bliver træt af, at hører lige med det samme.

Det eneste som er lidt ærgerligt ved tracket er, at det kun indeholder to vers og ellers gentagelser af omkvædet. Men det er heldigvis et gennemført omkvæd. Det er enkelt, men alligevel er det noget, som fanger lytteren og samtidig giver en lysten til at bryde ud i vild dans.

Det hele starter nogenlunde stille og roligt, med et vers der mest af alt lyder som en kærlighedserklæring, om at man burde stikke sammen uden at kigge sig tilbage. Men derfra tager det fart da man brager ind igennem døren til sætning “Hvorfor kan vi ikke bare ses noget mer’?” som skyder tempoet i vejret og sætter omkvædet i gang.

Det er et utrolig godt track af en første single at være, og det skal nok blive spændene, at følge de to talentfulde drenge i fremtiden. Det er dog lidt ensformigt, og der mangler lidt kreativitet på dette track. Men alligevel fanger det ens interesse hvilket er positivt.

Ses Noget Mer’ har endnu ikke fået en fast udgivelsesdato, men de arbejder på højtryk for at finde den. Så man må desværre vente lidt endnu med at fingrene i dette rigtige positive udspil.

artworks-000044722472-zjegf8-t500x500 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk