Klumben – Mit Hjerte****

Så er han tilbage! Dancehall geniet Klumben, som har haft succes, med alt hvad han har rørt ved det 1½ års tid, som han nu en gang  har været landskendt, er ude med ny single. Men det er en lidt utraditionel en af slagsen.

Det er nemlig en dansk udgave af Reggae nummeret af Wayne MarshallMy Heart“. Beatet er det samme, og teksten lyder til tider som en direkte oversættelse af originalen ligesom titlen er det. For med titlen “Mit Hjerte” er ikke meget overladt til fantasien med hensyn til, hvad man kan forvente i forhold til originalen.

Som Cheff Records numre altid gør, starter det med den letgenkendelige intro af pladeselskabet. Hvorefter det muntre reggae beat danner rammer om en lyrik som er alt andet en munter og glad.

Det handler nem om at en kvinde leger med Christan Andersens (Klumbens rigtige navn) hjerte. Hun lader som om, at hun vil ham, men ender med at vende tommelfingeren nedad. Men den der ler sidst ler bedst. Og derfor ender nummeret da også ud i, at det er den kvindelige modpart som sidder grædende tilbage.

I og med at det her i realiteten er et cover af den originale sang, kræver det at den oprindelige kunstner giver sin accept. Og hvordan skaffer man den på en bedre måde end at invitere Wayne Marshall indenfor i Red Bull studiet i København for at spille det live for ham?
Klumben kunne i hvert fald ikke finde på en bedre måde, så det var netop hvad han gjorde. Men det mundede udover accepten også ud i, at Wayne Marshall inviterede ham op på scenen under den koncert som han fornyeligt holdte i København, under “My Heart“.

Mit Hjerte” er et rigtig godt Reggae/Dancehall nummer og hvis det havde været en originalproduktion vi sad med, så havde den helt sikkert fået en lidt højere karakter. Men den minder simpelthen for meget om originalen, men Klumben har en vokal som får det til at lyde skide godt. Men igen. Der mangler kreativitet.

Klumben_Mit_Hjerte2400x2400 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.