Klumben – Mit Hjerte****

Så er han tilbage! Dancehall geniet Klumben, som har haft succes, med alt hvad han har rørt ved det 1½ års tid, som han nu en gang  har været landskendt, er ude med ny single. Men det er en lidt utraditionel en af slagsen.

Det er nemlig en dansk udgave af Reggae nummeret af Wayne MarshallMy Heart“. Beatet er det samme, og teksten lyder til tider som en direkte oversættelse af originalen ligesom titlen er det. For med titlen “Mit Hjerte” er ikke meget overladt til fantasien med hensyn til, hvad man kan forvente i forhold til originalen.

Som Cheff Records numre altid gør, starter det med den letgenkendelige intro af pladeselskabet. Hvorefter det muntre reggae beat danner rammer om en lyrik som er alt andet en munter og glad.

Det handler nem om at en kvinde leger med Christan Andersens (Klumbens rigtige navn) hjerte. Hun lader som om, at hun vil ham, men ender med at vende tommelfingeren nedad. Men den der ler sidst ler bedst. Og derfor ender nummeret da også ud i, at det er den kvindelige modpart som sidder grædende tilbage.

I og med at det her i realiteten er et cover af den originale sang, kræver det at den oprindelige kunstner giver sin accept. Og hvordan skaffer man den på en bedre måde end at invitere Wayne Marshall indenfor i Red Bull studiet i København for at spille det live for ham?
Klumben kunne i hvert fald ikke finde på en bedre måde, så det var netop hvad han gjorde. Men det mundede udover accepten også ud i, at Wayne Marshall inviterede ham op på scenen under den koncert som han fornyeligt holdte i København, under “My Heart“.

Mit Hjerte” er et rigtig godt Reggae/Dancehall nummer og hvis det havde været en originalproduktion vi sad med, så havde den helt sikkert fået en lidt højere karakter. Men den minder simpelthen for meget om originalen, men Klumben har en vokal som får det til at lyde skide godt. Men igen. Der mangler kreativitet.

Klumben_Mit_Hjerte2400x2400 **** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk