Astrid – En Gang Til ******

Debutant, uprøvet, og upcomming. Det er tre betegnelser som man ikke længere kan bruge om den fremadstormende sangerinde Astrid. For med sin tredje rigtig gode single, så kan man ikke længere kalde hende nybegynder.

Hun har tidligere udgivet singlerne “Er Der Nogen” (læs anmeldelsen her: https://www.poplish.dk/?p=674) og “Du Slog Mig Ihjel” (https://www.poplish.dk/?p=1425). Denne gang bærer singlen titlen “En Gang Til“, men stilen er stadig den samme. Og samtidig er det også det samme høje niveau hun holder.

Et elektronisk pop beat og en sukkersøde stemme som kan få en hver til, at falde hen i en dyb trance mens man hører musikken løbe ud gennem højtaleren. Det er hvad man får, når man trykker på play-knappen til dette nummer.

Danmarks kommende popprinsesse er en titel, som man hvis hun forsætter på den virkelig gode måde som hun indtil videre har gjort, og også gør på dette track, meget snart kan sætte på hende. Men produceren bag nummeret, er man også nød til at give noget credit. For han har lavet en rigtig fed instrumental der i den grad også lyder fænomenalt.

Den århusianske sangfugl, har for tredje gang skrevet en tekst, som handler om kærlighed og dens knap så gode side.
Denne gang er hun ude i et opgør med sig selv, om hvorvidt hun skal tage denne her fyr tilbage en gang til. Men selvom det er kærlighedserklæringer eller der stik modsatte, så formår hun, at holde det på et niveau hvor det stadig lyder utrolig godt.

Og med et udspil af “En Gang Til“s kaliber, så kan man ikke andet, end at håbe på der snart udkommer andet end blot singler. En EP eller et album må i hvert fald være næste skridt for Astrid for, for alvor at slå sit navn fast som en af fremtidens helt store danske popsangerinder.

Astrid****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk