Rasmus Hedegaard – Kysset Med Medina (feat. Kesi) *****

En af Danmarks pt. bedste og mest populære DJs Rasmus Hedegaard er meget snart klar med en ny single. Og for første gang, er det en dansk vokal der pryder et track fra dennes kyndige hænder.

Han blev landskendt med sit remix af Snoop Dogg og Dr. Dre nummer med titlen “Smoke Weed Everyday“, og senere har han remixet tracks fra bl.a. Lukas Graham og Macklemore & Ryan Lewis. Og udover det har han også udgivet singler som “Too Drunk” (https://www.poplish.dk/?p=1846) og “Single For The Night” (https://www.poplish.dk/?p=859) sammen med Brandon Beal.

Som på hans tidligere udgivelser, er det et hårdt Club beat der danner rammen om den vokal som den unge Københavnske Grime rapper Kesis vokal i de to vers som det lidt under 3 minutter lange track har.

Ja jeg har kysset med en som har kysset med Medina“, den tekst går igen og igen hele nummeret igennem sunget af en ukendt kvindevokal.  Og ellers er det som sagt Kesi der står for de reelle vers. Det er det hurtige grime flow, der som sædvanligt (når det er Kesi) ryger ud af højtalerne. Den helt store lyriske opfindelse er det dog langt fra. Det er en utrolig enkel tekst, som når det blandes med denne geniale instrumental alligevel på nærmest magisk vis lyder utrolig fedt.

Et nummer som dette, er selvskrevet til dansegulvet og til det feststemte publikum. Så mon ikke du nok skal komme til at hører det i utallige remix versioner, og selvfølgelig også den originale, på din lokale klub, diskotek osv.

Teksten er langt fra god, men flowet og ikke mindst Rasmus Hedegaards instrumentalen overskygger den fejlende lyrik i en sådan grad, at “Kysset Med Medina” stadig er et vaske ægte nattelivsnummer.

kysset med medina ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk