Djämes Braun – Kvinder Og Kanoner (feat. Barbara Moleko) *****

De elsker lugten af Bacone, at køre i traktor og så vil de gerne have alle dine penge så de kan få sig en ny Yamaha. Men nu er Djämes Braun, som blev landskendte, efter de var én af de tre grupper som vandt Karriere Kanonen på P3 sidste år, igen i år klar med et udspil til en sommerdag på stranden.

Nummeret hedder “Kvinder Og Kanoner” og har den karakteristiske sangerinde Barbara Moleko med som featuring. Teksten er lige som deres tidligere udgivelser, fyldt med sammenligninger, fortolkninger af udtryk og generelt set bare skrevet på en måde, som man ikke ser hos mange andre kunstnere, hvilket gør man flere gange under nummeret godt kan få et lille smil eller grin på læben (på den gode måde). Men melodien og trackets evne til, at fange lytternes opmærksomhed fejler endnu en gang bestemt heller ikke noget.

En masse tudehornslyde er nærmest er tæt på at være et must, når duoen bestående af Pilfinger og Kenno sætter sig ned og laver et track. Således er der også nogle stykker af disse med på dette nummer. Ellers er det et relativt langsomt beat, som dog alligevel på grund af drengenes flow lyder hurtigere end det i realiteten er.

Barbara Moleko er som sagt featuring, og hun ligger på nummeret indledningen til omkvædet samt et par vers selv. Hun har en karakteristisk stemme, som man ikke kan være i tvivl om, hvem tilhører med det samme man hører. Hun blev for alvor skrevet ind i folks hukommelse da hun leverede en unik featuring på L.O.C.s “Helt Min Egen“. Men nu kan hun skrive endnu en af slagsen på sit CV.

I bund og grund handler nummeret om, at der er noget godt og eller smukt inde i os alle sammen. Der er i hvert fald helt sikkert noget rigtig godt i den her sang, for det lyder rigtig godt og med sommeren i vente… Ja så kan man godt indstille sig på, at man kommer til at hører dette Djämes Braun nummer utallige gange på stranden og i radioen.

Og med en kommen EP på vej til udgivelse senere på året, så er dette da bestemt også en indikation på, at der nok skal være gode ting i vente fra deres side.

Kvinder Og Kanoner” udkommer mandag den 10. juni på iTunes, Spotify, TDC Play osv.

Djämes Braun - Kvinder og Kanoner feat. Barbara Moleko***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.