Jon Nørgaard – Ligner Elvis ***

Hans seneste udgivelse “Bomber & Bomber” (https://www.poplish.dk/?p=1405) var et nummer som i den grad var velproduceret og -skrevet. Men nu er en han snart klar med ny single som ærlig talt, må siges at være en svipser.

Jon Nørgaard som ellers altid er god for et hit eller to (hvilket også kan se på hans liste over tidligere udgivelser), har nemlig denne gang lavet et nummer, der bestemt ikke er harmonisk. Det lyder nemlig, som to numre der er sat utrolig dårligt sammen.

Det hele starter utrolig positivt, med et vers der som giver dig følelsen af at du netop har startet et rigtig godt track. Men så bevæger du dig ud i omkvædet hvor du mere eller mindre bare har lyst til at slukke eller skifte sang. Men så tænker man “det der må have være en fejl”, for så befinder du dig i andet vers, som igen er rigtig godt. Og bum, så har du omkvædet igen, og igen ønsker du at slukke.

Nummeret hedder “Ligner Elvis” og handler om Jon Nørgaards yngre dage hvor der ikke blev tænkt over tingene, de blev bare gjort. Ligesom det var tilfældet med The King Of Rock n Roll, Elvis Presley.

Forklaring på det deciderede katastrofale omkvæd, må nok tiltænkes at være, at Jon prøver at rocke beatet i ordets tydeligste forstand. Igen som Elvis Presley gjorde det.
Den eneste (meget vitale) forskel er bare, at Elvis havde meget større succes med, når han gjorde det.

Jon Nørgaard er utrolig god når han holder sig inde for den genre han mestre i høj grad. Pop. Når han som han gør i omkvædet, holder sig til den stil som for år tilbage satte skub i hans karriere, og som han har lavet mange hits indenfor siden. Så er det utrolig god musik.
Så det må vi håbe på han gør fremover. For Jon Nørgaard + rockede beats = NO GO.

Ligner Elvis *** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk