Jin N Shawdy – Jeg Vil Aldrig Mere På Job******

Sidste år udgav de deres første EP med titlen “Kongerne Kommer” og de var samtidig featuring på sommerhittet “Klap Forhelvede“. Men kender du på trods af det, stadig ikke duoen Jin N Shawdy. Så vil du i hvert fald huske dem efter du har hørt deres kommende track med titlen “Jeg Vil Aldrig Mere På Job“.

Duoen består af Patrick Løvgren og Daniel Thorup. Sidst nævnte kender du måske fra succes konceptet “Rap Slam Battle” hvor han flere gange har lagt sin modstander ned med et flow der går så hurtigt, at selv USO ville få svært ved at følge med.

Ligesom det var tilfældet på deres EP så er deres stil den lidt udefiner bare Popstep genre. Vi er altså på vej henad mod Dubstep, og så alligevel ikke. For der er ikke de helt store bass slag, men en lytter er det helt sikkert værd. I sær når disse to undervurderede herrer ligger deres lyrik og flow over det.

Patrick leverer omkvædet, samt et vers, og han gør det fortrinligt. Hans dybe stemme starter nummeret inden Daniels meget lyse og let genkenkendelige vokal i et hæsblæsende tempo og med et intet mindre end genialt flow tager over for en stund. Herefter falder den tilbage på Patrick som i bedste stil kører nummeret i mål.

Popstep er desværre ikke en særlig udbredt genre rundt omkring i det danske land. Men Jin N Shawdy giver med “Jeg Vil Aldrig Mere På Job” al mulig grund til, at elske den. Og med sommeren på vej, så kunne de for andet år i træk godt gå hen og få et vaske ægte sommerhit. Og som de to rapkæftede gutter selv siger; “Når konkurrenterne hører flowet og sangstemmen, som Jin N Shawdy klasker på bordet, ville de ønske, at de var kommet til verden som mælkekartoner.”

Jeg Vil Aldrig Mere På Jobbliver allerede i næste uge sendt ud til de DJs som er medlem af Ideal Promotion, mens I andre må vente et lille stykke tid endnu inden udgivelsen.

Artwork ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk