Pede B & DJ Noize, Smukfest, P3 Teltet, Smuk16
Foto: Lasse Lagoni

Pede B: “Vi skal svede på hinanden”

Når Pede B sammen med DJ Noize i aften spiller på VEGAs Ideal Bar, bliver det første ud af tre shows tre dage i streg samme sted. De tre koncerter vil samtidig markere afslutningen på de to herrers 1MC1DJ-tour, som har kørt i hele Danmark henover efteråret.

Sammen har de to tidligere spillet store koncerter på blandt andet festivaler som Roskilde og Smukfest med stort band og massere af gæster, men den 32-årige Peter Bigaard fortæller, at han også elsker at lave de små, intime shows.

“Det fede ved vores 1MC1DJ-tour er helt klart, at vi kun har spillet så små steder rundt om i landet. Jeg elsker, når jeg kan stirre publikum direkte i øjnene og mærke hvordan vi kører hinandens energi op og i sidste ende sveder på hinanden!” siger Pede B.

Og modsat de føromtalte store festivalshows, så får DJ Noize med det borgerlige navn Kim Sæther endnu mere mulighed for at vise sine evner bag pulten.

“Der er meget mere DJ’ing og meget mere freestyle med i det her show, end der har været på vores regulære tours. Kims evner forsvandt fx lidt i mængden, da vi var på festival-tour med band. Her kan manden, der jo har været verdensmester, virkelig vise, hvad han duer til. Freestyle fungere også bare bedst på de her små venues, så jeg kommer mere på arbejde end normalt og skal præstere hver eneste aften – ikke noget med at køre på rutinen,” afslutter Pede B.