alex vargas

Oplev ny single fra Alex Vargas på kommende tour

Alex Vargas introducerer en mere elektronisk og R’n’B inspireret single med lyrisk tyngde, i samarbejde med Grammy-vindende mixer. Du kan opleve det nye track live, på Vargas’ kommende efterårstour i Danmark.  

’Giving Up The Ghost’ handler om hvordan man tør stå ansigt til ansigt med sin værste frygt. Sangen er lavet i samarbejde med sangskriver & producer Tommy Sheen, og den Grammy-vindende brite, Dan Grech-Marguerat (Lana Del Rey, Radiohead).

Singlen indkapsler det dybe univers og fortidens personlige beretninger, med en lyd af futuristisk soul og introducerer en mere elektronisk og R’n’B inspireret Vargas.

Efter en travl sommer med flere udsolgte koncerter, har Vargas, der på lynrekord er blevet et eftertragtet navn, netop offentliggjort datoerne for en kommende tour i fire danske byer dette efterår.

»På den kommende tour ser jeg frem til at præsentere publikum for nogle af de nye sange, som kommer på min EP, ”Giving Up The Ghost”« siger Vargas og fortsætter, »jeg håber at give publikum en fantastisk oplevelse og give dem musik, som de vil tage med sig.«

Billetsalget til touren er i gang og der er kun få billetter til koncerten i København. Skynd dig at sikre dig en billet, hvis du vil opleve den populære kunstner dette efterår.

Tourdatoer i Danmark

29/10 – Train, Aarhus
30/10 – Kulturmaskinen, Odense
31/10 – Musikkens Hus, Aalborg
01/11 – DR Koncerthuset, Studie 2 – København

Følg Alex Vargas på Facebook.