Premiere på Mount Rushmore Safaris nye musikvideo

Kom med Mount Rushmore Safari en tur i øvelokalet, hvor de der er ved at varme op til deres turne, der bringer dem rundt i holland, Tyskland og Danmark.
For kort tid siden, udgav Mount Rushmore Safari albummet ”Songs For Ones Who Break” på Trechoma Records, og i den forbindelse tager bandet på en turne, der bringer dem fra Danmark og ud over landegrænsen, rundt i Holland og Tyskland for at vende tilbage til Danmark og afslutte efterårets koncerter.
Siden det første Tysklandseventyr begyndte for år tilbage med debutalbummet ”Elba” og specielt singlen ’John Wayne’ derfra , er de tre københavnere fortsat med at vende tilbage til den tyske autobahn. Dette gør sig ligeledes gældende i 2015, hvor bandet spiller en række klub-shows i både Tyskland og Holland, hvor medierne så småt nu også er ved at finde interesse for bandets smittende hang til melodisk indierock, og energiske koncerter.

Allerede i bandets første leveår blev de sendt til Tyskland af musikerforbundet ORA, hvor de varmede op for Kellermensch til Bremens årlige Viertelfest foran flere tusinde feststemte tyskere.

Meget godt er hændt for Mount Rushmore Safari siden opvarmningstjansen for Kellermensch i Tyskland. Singlen ”John Wayne” fra debutalbummet ”Elba” er blevet spillet på mere end 50 tyske radiostationer, videoen er set mere end 50.000 gange på Youtube og bandet har spillet flere koncerter, blandt andet på Bang Bang Club i Berlin, Stadtfest i Oldenburg og Ponyhof i Frankfurt.
Al denne virak har skaffet trioen gode kontakter i vort naboland, og med stærke samarbejdspartnere i både Holland, Tyskland og Danmark, forventer bandet at koncerterne bliver godt besøgt og håber at det nyligt udgivne album ”Songs For Ones Who Break” bliver godt modtaget.

Bandets nye album udgivelse “Songs For Ones Who Break” udkom d. 23. oktober, og efterårets turne ser sådan ud:

11.11 – MuK, Gießen (D)
12.11 – TBA (D)
13.11 – Sauna Club, Wolfsburg (D)
14.11 – ACU, Utrecht (NL)
15.11 – Ponyhof, Frankfurt (D)
18.11 – Loppen, Christiania, København (DK)
19.11 – Walthers, Skanderborg (DK)
20.11 – Gyngen, Aarhus (DK)
21.11 – Huset, Esbjerg (DK)

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Poplish.dk
Poplish.dk
Poplish er drevet af en stor grad af frivillighed, ligesom vi er uafhængige af kunstnere og pladeselskabers økonomiske interesser.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her