NOAH
Foto: Lasse Lagoni

NOAH – “En skildring af vores egen musikalske rejse”

Tilbage i 2013 stemplede en splinterny dansk, pop-duo ind på den danske musikscene. Under navnet NOAH blev Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm på rekordtid danskernes darlings, alt hvad de rørte ved blev til hits og singlerne Over Byen og Det’ Okay kan stadig høres på diverse danske radiostationer her to år senere. Men siden det selvbetitlede debutalbum har de indtil nu kun udgivet uptempo nummeret Endnu En Nat, men nu er de klar med det første nye udspil i over et år.

Denne gang med et langsommere og endnu mere inderligt nummer med titlen Før Vi Falder. Et nummer der ifølge Troels handler om at stå helt ude på kanten og være bange for at fejle og miste alt man har. Den tid der er, før alting ender, og man må give slip på hinanden. Det er mødet med kærligheden der kommer og går, ham eller hende man pludselig møder en sen nat inde i byen, og hvor man nogle gange ønsker sig at tiden kunne stå stille, før tingene når at ændre sig. Blive for altid i et øjeblik.”

Det er som det altid er med NOAHs numre, så er beatet en god blanding af guitar, klaver og synthesizers med masser af effekter, som lukker lytteren ind de intime musikalske omgivelser som falder i perfekt harmoni med Troels‘ fantastiske sangstemme. Men Før Vi Falder har ikke blot indhold som mange andre skal kunne relatere til. Den har i følge Lasse Dyrholm nemlig også en hel speciel betydning for to unge musikere selv; Før Vi Falder er også en skildring af vores egen musikalske rejse de sidste to år og vejen frem til netop denne sang. For os har det også handlet om modet til at tro på os selv og aldrig give op.”

NOAH har været væk i et par år, men nu er de i den grad tilbage med et rigtig lækkert nyt nummer som helt sikkert vil vinde en plads i mange danskeres hjerter i løbet af foråret og sommeren.

l_1429555004_FVF-Foto-MichaelFalgren