KATO – I går er fortid, i morgen er uvis, lev i nuet!

En hitmager kan have mange forskellige udseender. Men en af Danmarks absolut største af slagsen er skaldet, kommer oprindeligt fra Thisted og kan forvandle stort set alt musikalsk til en guld- eller platinplade med en førsteplads på hitlisterne bag sig. Han går under navnet KATO og så behøver han vidst heller ikke en nærmere introduktion og ellers kan man blot se på hans musikalske CV.

På fredag udgiver han sit tredje album NOW, men allerede i går udsendte han titelnummeret, som har en prominent dansk popmusiker som featuring, på gaden. Et nummer som følger den store bølge og popularitet som EDM det sidste lange stykke tid har redet på.

“Tomorrow is no promise, the past is gone, now is all we need”

Vokalisten er ingen ringere end Mads Langer som også starter nummeret med et smukt guitarriff inden hans lyse, rungende stemme kommer på sammen med KATO på klaver. Midt i første vers kommer hovednavnet så lige et skud effekter i gryden, inden det hele ender i et kort sommerfriskt instrumentalt drop. Derefter følger endnu et vers hvor Langer synger om hvor vigtigt det er at leve i nuet og hvordan dette øjeblik er det eneste man behøver. Og samarbejdet med den storsælgende popsanger er noget som KATO er utrolig glad for nu er en realitet: “Jeg har længe drømt om at lave noget med Mads, og ved Danish Music Awards fik jeg talt med ham om et samarbejde, hvor vi kunne ramme noget vi begge kunne identificere os i. Han kunne li’ mit oplæg til nummeret, hvorefter vi mødtes i Medley-studiet og i fællesskab tog vi det umiddelbare og fusionerede vore to verdener, den akustiske og den elektroniske.”

NOW er strøget direkte ind som nummer 1 på iTunes og det lægger op til et brag af et album fra den succesfulde producer, artist og DJ som nu for alvor jagter det store internationale gennembrud.

KATO-NOW_FeatMadsLanger_Artwork_1500x1500px_300dpi_RGB