Noah – Det' Okay *****

Popduoen bestående af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, Noah, har netop udgivet singlen “Det’ Okay“. Det er deres tredje single, og den ligger lunt i svinget, til at kunne gøre de to tidligere kunsten efter, og dermed blive et hit.

Stilen er meget ligesom “Alt Er Forbi” og “Over Byen” som begge har solgt rigtig godt, og som stadigvæk er i rotation på diverse radiostationer landet over. Men hvorfor også ændre på en succes?

Det’ Okay” er en meget stille sang, med en tekst som handler om, at hvis du dropper en person, og derefter glemmer ham/hende. Så skal du ikke være sur over, hvis personen på et tidspunkt også glemmer dig.

Vokalisten i duoen Troels, har en karakteristisk og let genkendelig stemme, som virkelig kan få en til at elske den sang han nu en gang synger, og bare få en til at forsvinde ind i sine egne tanker, alt i mens man nyder musikken.
At der så samtidig er den her, meget bløde og lette melodi, så bliver det harmoniske bestemt ikke forringet. Det er meget pianistisk og guitaristisk dog med et underspil af noget virtuelt fremstillet beat.

Det er en rigtig god sang, men den måtte dog gerne have lyt lidt mindre som de to tidligere singler. Man begynder så småt også, at spekulere om der mon snart er et album, at finde fra de to unge fyrer. Vi håber, og venter i hvert fald i spænding.

 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk