Djämes Braun
Foto: Morten Rygaard

Djämes Braun – Inficerer dine ører med god musik

De to tidligere vindere af KarriereKanonen, Lasse “Pilfinger” Kramhøft og Kent “Kenno” Pedersen, der tilsammen danner Djämes Braun, har siden sejren i den prestigefyldte konkurrence, skudt det ene hit efter det andet ud mod danskerne. Sidste gang var det nummeret Fugle, som var tilegnet de danske sommerglade kvinder. Nu er seneste skud på stammen af Djämes Braun-lækkerier dog affyret og det er endnu engang en fuldtræffer.

Nummeret hedder Inficeret og er skruet et hak ned i tempo i forhold til andre af deres hits som Fugle og Kom Og Gi’ Mig Alle Dine Penge, men der er stadig smæk for skillingen.

Singlen handler om at “trække stikket” og sørge for at holde et parforhold i live og sørge for at det fungerer. Nummeret opstod på baggrund af en episode i de to barndomsvenners liv, som Pilfinger beskriver således;

Vi havde på det tidspunkt begge udfordringer i vore parforhold pga. de mange ture på landevejen og tiden i studiet. Eskapismen i teksten er nok et udtryk for kampen for forholdet og kærligheden. Det at være forbundet, at være inficeret, ser vi som noget positivt.

Til trods for at Djämes Braun tidligere har udgivet rigtig stærke dancehall tracks, så kan man ikke komme udenom, at dette er deres stærkeste udgivelse til dato og er en perfekt efterfølger til et nummer som Fugle, der lagt i solid rotation på landets radioer og diskoteker siden udgivelsen.

Derudover er Inficeret også en perfekt forløber til det, der d. 2. marts bliver duoens debutalbum i form af Modgift – en titel der måske passer ganske fortræffeligt.

10306265_633448686760626_329686270687194656_n