Djämes Braun – Inficerer dine ører med god musik

De to tidligere vindere af KarriereKanonen, Lasse “Pilfinger” Kramhøft og Kent “Kenno” Pedersen, der tilsammen danner Djämes Braun, har siden sejren i den prestigefyldte konkurrence, skudt det ene hit efter det andet ud mod danskerne. Sidste gang var det nummeret Fugle, som var tilegnet de danske sommerglade kvinder. Nu er seneste skud på stammen af Djämes Braun-lækkerier dog affyret og det er endnu engang en fuldtræffer.

Nummeret hedder Inficeret og er skruet et hak ned i tempo i forhold til andre af deres hits som Fugle og Kom Og Gi’ Mig Alle Dine Penge, men der er stadig smæk for skillingen.

Singlen handler om at “trække stikket” og sørge for at holde et parforhold i live og sørge for at det fungerer. Nummeret opstod på baggrund af en episode i de to barndomsvenners liv, som Pilfinger beskriver således;

Vi havde på det tidspunkt begge udfordringer i vore parforhold pga. de mange ture på landevejen og tiden i studiet. Eskapismen i teksten er nok et udtryk for kampen for forholdet og kærligheden. Det at være forbundet, at være inficeret, ser vi som noget positivt.

Til trods for at Djämes Braun tidligere har udgivet rigtig stærke dancehall tracks, så kan man ikke komme udenom, at dette er deres stærkeste udgivelse til dato og er en perfekt efterfølger til et nummer som Fugle, der lagt i solid rotation på landets radioer og diskoteker siden udgivelsen.

Derudover er Inficeret også en perfekt forløber til det, der d. 2. marts bliver duoens debutalbum i form af Modgift – en titel der måske passer ganske fortræffeligt.

10306265_633448686760626_329686270687194656_n

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Til trods for at Djämes Braun tidligere har udgivet rigtig stærke dancehall tracks, så kan man ikke komme udenom, at dette er deres stærkeste udgivelse til dato og er en perfekt efterfølger til et nummer som Fugle, der lagt i solid rotation på landets radioer og diskoteker siden udgivelsen.Djämes Braun - Inficerer dine ører med god musik