Djämes Braun – Årnligtologer med styr på musikken

Det er ikke mange pip man på udgivelsesfronten har hørt til Dancehall-duoen Djämes Braun, siden udgivelsen af Farlig Tiger EP’en sidste sommer.

De har brugt de seneste måneder på at turnere det danske sommerland rundt sammen med hitmageren Thomas Kato Vittrup. En tur der blandt andet sendte dem forbi Smukfest og Bork Havn Musikfestival.

Nu er de to barndomsvenner Lasse “Pilfinger” Kramhøft og Kent “Kenno” Pedersen klar med den første forløber til deres kommende tredje EP i form af singlen Fugle. En hyldest til sommertiden hvor kvinderne går letpåklædte rundt og vrikker med bagdelen.

Der er “birdie-birdie-nam-nam” og dansevenlige toner for alle pengene når de to Årnligtologer giver den gas på mikrofonen og serverer et lækkert eksempel på hvordan et dansk Dancehall/Hip-Hop nummer skal tilberedes. En ret som også blev velmodtaget blandt danskerne, som hurtig hjalp nummeret med at flyve til tops på iTunes.

De har skudt papegøjen og har med Fugle på ny givet de danske DJs og radiostationerne til at fodre diskoteksgængerne og lytterne med Djämes Braun toner som kan få de lavt hængende skyer til at forsvinde i lidt over tre minutter på selv den kedeligste regnvejrsdag.

Djames Braun Fugle