Wiz Khalifa – Trendsetter roder rundt i genrene

Forventninger til den amerikanske rapper Wiz Khalifas sjette studie album Blacc Hollywood har været ualmindelig store. Ikke mindst fordi hans femte af slagsen, O.N.I.F.C, uden tvivl var et af de bedre Hip-Hop albums i 2012. Men også på grund af det store navn den 27-årige nu engang er.

Men presset for succes, forventningerne til at han endnu engang løfter sit niveau endnu et hak og kritikkernes krav på noget ordentligt, har tydeligvis ikke rørt Cameron Jibril Thomaz det fjerneste. Nervøsitet og pres kan man i hvert fald ikke sige, er noget der kan høres på dette nye 15 nummer lange album.

Wiz Khalifa turnéer pt. USA rundt sammen med resten af hans Taylor Gang (Ty Dolla $ign, Chevy Woods, med flere) crew på Under the Influence of Music Tour. En tour hvor Khalifa har fået store roser med på vejen af amerikanske fans og anmeldere.

Forud for Blacc Hollywood er der blevet udsendt intet mindre end 6 singler og fælles for de 6 tracks er, at de intet har tilfælles. De viser hver og en de mange forskellige sider Pittsburgh-rapperen har. Lige fra decideret stoner-musik på KK, til hyperaktive We Dem Boyz og hele vejen over til hvad der i form af Promises, er det tætteste han kommer på et stille kærlighedsnummer.

Wiz Khalifa prøver at være en altmulig mand, men han burde ærlig talt holde sig inde for dem Hip-Hop genre som han er så ualmindelig god til, i stedet for, at prøve sig selv af med skønsang på f.eks. Promises. Dog kan det også blive for meget af det gode og det er et nummer som Ass Drop et klart bevis på.

Hvad der derimod går op i en højere enhed og giver folk grund til at elske hans musik, er når tracks som You & Your Friends, No Gain, Still Down og The Sleaze. 4 geniale tracks som er fyldt med energi, lækre vers og beats samtidig med, at gæste artisterne på to af dem gør det fortrinligt.

Blacc Hollywood er ikke lige så godt som O.N.I.F.C på grund af de for mange genreskift og alt for R&B/Pop-lignende sange. Når han bevæger sig indenfor de kridtede Hip-Hop streger er der ikke mange der kan følge med ham, så det er den genre der bør være hele vejen igennem.

Trackliste:
01. Hope (ft. Ty Dolla $ign)
02. We Dem Boyz
03. Promises
04. KK (ft. Project Pat & Juicy J)
05. House In The Hills (ft. Curren$y)
06. Ass Drop
07. Raw
08. Stayin Out All Night
09. The Sleaze
10. So High (ft. Ghost Loft)
11. Still Down (ft. Chevy Woods & Ty Dolla $ign)
12. No Gain
13. True Colors (ft. Nicki Minaj)
14. We Dem Boyz (ft. Rick Ross, ScHoolboy Q & Nas) [Remix]
15. You & Your Friends (feat. Snoop Dogg & Ty Dolla $ign)

wiz_blacc_holly_clean_jpg_0

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Forventninger til den amerikanske rapper Wiz Khalifas sjette studie album Blacc Hollywood har været ualmindelig store. Ikke mindst fordi hans femte af slagsen, O.N.I.F.C, uden tvivl var et af de bedre Hip-Hop albums i 2012. Men også på grund af det store navn den 27-årige...Wiz Khalifa - Trendsetter roder rundt i genrene