Emil Stabil – Han har fået vinger, men kan han flyve?

Efter en sommer hvor undergrundsrapperen Emil Stabil sammen med sin partner in crime, Lil Producer, og med hjælp fra P3’s Pelle Peter Jensen og Nicholas Kawamuras (Lågsus) hype, ikke har været til at undgå, er turen kommet til den svære toer efter monsterhittet Er Det En Fugl.

Men hvorfor kun nøjes med toeren og ikke også smide nummer tre med, med det samme? Han har i hvert fald valgt, at udsende en dobbeltsingle med numrene R. Kelly og Swimmingpool. Numre, der ligesom Er Det En Fugl, langt fra, rent indholdsmæssigt, er revolutionsteorien anno 2015 lyrisk, men derimod lever højt på deres meget catchy beats og tekster der er lette at synge med på.

Men lige på det parameter, gør de det dog også godt udover det sædvanlige.

R. Kelly er uden tvivl det bedste af de to tracks. Med et omkvæd der består af sætningen “jeg må ha’ røget på det samme som R. Kelly“, så er det en hyldest til sig selv og sit liv om hvor vildt han har det, hvordan han “ryger så meget at selv Klumben får noia” og han er “så dope at folk prøver at sniffe ham“. Han går endda så langt som at sammenligne sig selv med Facebook-fænomenet og milliardæren Dan Bilzerian.

Swimmingpool er ikke meget anderledes. Den handler om hvordan han er så vild, at kvinderne går fra at være tør til at være våd som en swimmingpool når de ser ham. Der er dog én sætning i nummeret, som, for dem der var nede med Er Det En Fugl, helt sikkert vil huske ekstra godt: “Er det en vandpistoooool? Nej det’ hendes punani.

Selvtilliden hos den unge, fremadstormende rapper er bestemt ikke til at tage fejl af. Det musikalske niveau er blevet bedre siden førstesinglen, men der er stadig lang vej endnu for Emil Stabil. Men det er en start og der er håb for, at han på et tidspunkt for alvor lærer at flyve.

10994590_343634465826779_4737238481637770444_n

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Selvtilliden hos den unge, fremadstormende rapper er bestemt ikke til at tage fejl af. Det musikalske niveau er blevet bedre siden førstesinglen, men der er stadig lang vej endnu for Emil Stabil. Men det er en start og der er håb for, at han på et tidspunkt for alvor lærer at flyve.Emil Stabil - Han har fået vinger, men kan han flyve?