Østkyst Hustlers udsender første single fra nyt album

Godt 20 år efter “Han Får For Lidt” er Østkyst Hustlers igen på jagt efter damer. Det sker på den nye single “Hey Tøsepige”, som udkommer i dag.

Bossy Bo, Jazzy H og Nikolaj Peyk bliver ligesom god vin kun bedre med alderen. Det mener de i hvert fald selv på den nye single “Hey Tøsepige”, som udkommer i dag. Temaet i nummeret er nemlig, at mænd bliver mere sexede med alderen.

Musikken har den samme funky og legende feeling, man kender fra bandets live-optræden. Det hele lyder, som vi kender det. I næste uge kommer singlens B-side ’Undskyld Skat’. Og hvis A-siden er festen, så er denne sang de tømmermænd, der uundgåeligt følger.

Vi skal ellers tilbage til 90’erne for at finde Østkyst Hustlers’ sidste studiealbum. Dengang havde de tre førstegenerations-hiphoppere vendt op og ned på den danske musikscene med den 80 minutter lange raproman ’Verdens Længste rap’. Den der fik selv de gæveste jyder til at råbe: ”Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?”.

Herefter fulgte succesalbummet ’Fuld af Løgn’, der indeholdte massive hits som ’Han får for lidt’, ’Hustlerstil’ og ’Håbløs’. Det bragte for alvor rapmusikken ud af undergrunden og ind i de danske dagligstuer. Så meget, at når der skulle uddeles DMA-priser, var det Østkyst Hustlers, der ryddede bordet. Ni statuetter blev det til i alt. Østkyst Hustlers var alle vegne.

Og det er nok grunden til, at Østkyst Hustlers stadig bliver spillet her tyve år efter, når der skal sparkes gang i en fest, eller man har lyst til at høre sange, der handler om mere end hovedparten af det, der bliver udgivet i dag.

Selvom Østkyst Hustlers stoppede med at lave plader, forsvandt de aldrig helt fra musikscenen. Igennem årene har de opbygget et solidt renommé som et af landets stærkeste live-acts. Med et solidt funkband i ryggen kan Østkyst Hustlers lave en fest på selv de største scener. Vi anmeldte dem to gange i 2016 – både på Jelling og på Smukfest, hvor de spillede sammen med Magtens Korridorer.

Til foråret kommer det nye album, som bliver fulgt op af en stor Danmarkstourné, hvor Hustlerne for første gang i mange år skal ud og blande nye sange ind i deres ellers så indstuderede sætliste. Kan man ikke vente så længe, spiller rapperne med sit funkband d. 28. oktober i Amager Bio.

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her