Mund De Carlo – Bedste rapper der aldrig har været i top 3

Et år efter hans seneste album Frit Fald, er Struglerz-rapperen Mund De Carlo klar til at give os endnu et album. Denne gang med titlen Ordene Først som indeholder ni nye numre og kører videre i samme stil fra første udgivelse.

Det er stadig lyrisk ekvilibrisme og til tider et hæsblæsende tempo, der sammen med Carlos Demsitz sublime flow danner rammer om en gennemført, velproduceret og vellavet plade som meget vel kan gå hen og give ham hans gennembrud hos et bredere publikum end tidligere.

Det hele starter ren acapella, på ForOrd hvor der bliver leveret en præsentation af albummet og en forsmag på hvilken rimsmed af Guds nåde, der den næste halve time vil ramme lytterens øregange med Hip-Hop fra Danmarks bedste rapper, der aldrig har været i top 3 på hitlisterne.

Kort tid efter Flyver han som en sommerfugl videre og giver et eksempel på hvordan den tidligere battlerapper kan rime på stort set hver eneste ord i den danske ordbog i et tempo hvor selv Mund De Carlo skal holde på sin egen beanie for ikke at tabe den i farten.

Der er kun to featurings på at finde på Ordene Først og den ene af dem er nok det tætteste man kommer på en levende legende i denne form for dansk Hip-Hop. Selveste Per Vers ligger nemlig vejen forbi RegnOrdm, hvor eleven for alvor bider skeer med læren og giver ham kamp til stregen. De leverer begge deres andel til, at det uden tvivl er et af de bedste tracks på pladen.

Og det siger ikke så lidt på en plade hvor samtlige numre, hvis navnet havde været Pede B, L.O.C. eller lignende, med stor sandsynlighed havde fyldt top 25 over nye danske Hip-Hop numre. Men Mund De Carlo er til dels stadig en upcomming artist for den brede danske befolkning, men dette kan meget vel være sidste gang vi kalder ham dette. For med Ordene Først har han ikke blot banket på døren hos danskere med hang til Hip-Hop og rapmusik, men derimod sparket døren ind og givet dem enhver tænkelig grund til at invitere ham indenfor i deres musikalske bevidsthed og elske hans hurtige flow og legen med det danske sprog.

Mund De Carlo

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Med Ordene Først har Mund De Carlo ikke blot banket på døren hos danskere med træng til Hip-Hop og rap musik, men derimod sparket døren ind og givet dem enhver tænkelig grund til at invitere denne rimsmed af Guds nåde indenfor i deres musikalske bevidsthed og elske hans hurtige flow og legen med det danske sprog.Mund De Carlo - Bedste rapper der aldrig har været i top 3