The Minds of 99

Oplev The Minds of 99 live – VIND billetter her

Kom helt tæt på de prisvindende The Minds of 99, når de den 16. april sparker deres tour i gang. Her fylder det energiske band Danmarks spillesteder med fortættende og ærlig lyrik.

Anført af den eksplosive single Det er Knud som er død, er det gået hurtigt for drengene. Bandet vandt Steppeulven som årets bedste sang, og er siden blevet en fast del af de bredeste radiobølger, efter at blive kåret som P3’s Ugens Uundgåelige. Årets nye navn ved Zulu Awards er den seneste nominering, bandet kan se frem til.

Barndomsvennerne dyrker musikken helt tæt på, hvilket giver et bundærligt element i deres musik. Deres karismatiske og højintense lyd er præget af postpunkens energi og den elektroniske musiks gentagelser. The Minds of 99 er altid helt tændte til deres koncerter: »Det er lang tid siden vi har spillet, så vi forventer at der kommer til at være masser af energi fra vores side«.

Drengene har været i studiet i en periode, og på forårsturneen løftes sløret for noget af deres seneste arbejde. Køb en billet, og bliv én af de første til at opleve de nye numre live, og genhøre deres uundgåelige hits.

Vind billetter til premieren i Odense

Vi har været så heldige at få fingre i to billetter til The Minds of 99s koncert i Odense hvor de spiller på Posten torsdag d. 16. april. Disse billetter har du chancen for at vinde.

Det eneste du skal gøre er, at deltage i konkurrencen via vores Facebookside, hvor du blot skal tagge vedkommende, som du gerne vil dele koncerten med, i kommentarfeltet lige HER.

Vinderen trækkes fredag d. 10. april, så hold øje med din indbakke på Facebook den dag.

 

Du kan opleve The Minds of 99 lige her:

16. april: Posten i Odense
17. april: Universitetet i Aalborg
18. april: Kulisselageret i Horsens

23. april: Tobakken i Esbjerg
24. april: Vershuset i Næstved
25. april: Pumpehuset i København – Få billetter