Meghan Trainor

Få billetter tilbage til Meghan Trainor i Store VEGA

Når den amerikanske sangerinde Meghan Trainor gæster Store VEGA tirsdag d. 26. maj, bliver det formentlig for en fyldt sal. Der meldes netop nu om meget få billetter tilbage, så hvis du vil se ‘All About That Bass’ udfoldet live, skal du skynde dig at købe din billet.

Meghan Trainor er “All About That Bass”

Den 21-årige amerikanske singer/songwriter Meghan Trainor, kunne se tilbage på 2014, som året hvor hun fik sit helt store gennembrud.

Det uundgåelige megahit, der introducerede popstjernen for hele verden, ‘All About That Bass’, er blevet Grammy-nomineret i topkategorierne “Record of the year” og “Song of the year”. Derudover er singlen blevet certificeret med 5x platin. Google beskriver hende som en af deres top ti trending artister i 2015, og hun har modtaget en American Music Award nominering, som ”Best New Artist”. ‘All About That Bass’ var den sang der opnåede, at ligge længst tid som nummer et på Billboard Hot 100 hele sidste år, og videoen er set mere end 470,000,000 gange!

Her først på året kunne Spotify afsløre, hvilke sange der er de mest populære i de danske træningscentre og hvilke sange, der er de mest populære i verden. Spotify har analyseret over 11 millioner globale spillelister med træningsmusik og Megan Trainors “All About That Bass”, er pt den mest afspillede træningssang i verden!

Det har altid ligget i kortene at Meghan skulle blive til noget inden for musikken. Den Nashville baserede sanger og sangskriver fik forlagskontrakt mens hun stadig gik i High School, og som 17-årige havde hun allerede skrevet sange til de Grammy-award vindende country superstjerner i Rascal Flatts, og den Grammy-nominerede country artist Hunter Hayes, samt mange andre kunstnere rundt om i verden.

Det var dog som solist, at vi allesammen skulle blive bekendt med navnet Meghan Trainor og hendes ørehænger, der hylder kvinder med kurver.

Sikr dig din billet lige HER, så ses vi måske d. 26. maj. 🙂