Citybois

Citybois – Yngre udgave af Scarlet Pleasure

Det er ikke mere end én uge siden, at de nye darlings blandt danske teenagepiger Citybois røg ud af det populære danske TV-program X Factor og den store del af befolkningen havde håbet og troet på, at hypen om de to unge fyre ville forstumme lige så hurtigt som den opstod. Men de to energibomber hviler bestemt ikke på laurbærene.

Således har de allerede nu udsendt deres første single på Sony Music Danmark, hvor de kort tid efter X Factor exitet scorede en pladekontrakt. Nummeret hedder Things We Do og lyder utvivlsomt som en vis dansk single aktuel trio som i den seneste tid som også har høstet både succes og roser. Men det er er nu engang en meget god grund til.

Scarlet Pleasure har nemlig hjulpet de to unge stjernefrø med tæt på samtlige parametre og de har stået for både lyrik, beat og produktion af Things We Do.

Derfor mangler der identitet og en fornemmelse af at det er deres egne historie, erfaringer og følelser der gør sig gældende (som deres tidligere mentor Thomas Blachmann kunne have fundet på at udtrykke det) på nummeret.

Men af et nummer der blevet til på rekordtid som dette er tilfældet, så er det ikke et dårligt nummer, men Citybois-træet er dog langt fra vokset ind i himlen. Men de er stadig unge og de har rigtig gode odds for at bryde den onde X-Factor-forbandelse og for alvor skabe sig en karriere efter fjernsynet er slukket. De har i hvert fald allerede nu haft deres første #1 single.