Citybois – Yngre udgave af Scarlet Pleasure

Det er ikke mere end én uge siden, at de nye darlings blandt danske teenagepiger Citybois røg ud af det populære danske TV-program X Factor og den store del af befolkningen havde håbet og troet på, at hypen om de to unge fyre ville forstumme lige så hurtigt som den opstod. Men de to energibomber hviler bestemt ikke på laurbærene.

Således har de allerede nu udsendt deres første single på Sony Music Danmark, hvor de kort tid efter X Factor exitet scorede en pladekontrakt. Nummeret hedder Things We Do og lyder utvivlsomt som en vis dansk single aktuel trio som i den seneste tid som også har høstet både succes og roser. Men det er er nu engang en meget god grund til.

Scarlet Pleasure har nemlig hjulpet de to unge stjernefrø med tæt på samtlige parametre og de har stået for både lyrik, beat og produktion af Things We Do.

Derfor mangler der identitet og en fornemmelse af at det er deres egne historie, erfaringer og følelser der gør sig gældende (som deres tidligere mentor Thomas Blachmann kunne have fundet på at udtrykke det) på nummeret.

Men af et nummer der blevet til på rekordtid som dette er tilfældet, så er det ikke et dårligt nummer, men Citybois-træet er dog langt fra vokset ind i himlen. Men de er stadig unge og de har rigtig gode odds for at bryde den onde X-Factor-forbandelse og for alvor skabe sig en karriere efter fjernsynet er slukket. De har i hvert fald allerede nu haft deres første #1 single.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Men af et nummer der blevet til på rekordtid som dette er tilfældet, så er det ikke et dårligt nummer, men Citybois-træet er dog langt fra vokset ind i himlen. Men de er stadig unge og de har rigtig gode odds for at bryde den onde X-Factor-forbandelse og for alvor skabe sig en karriere efter fjernsynet er slukket. De har i hvert fald allerede nu haft deres første #1 single.Citybois - Yngre udgave af Scarlet Pleasure