Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure – Bring on the HEAT!

Produceren på det seneste nummer fra Scarlet Pleasure Heat er skiftet ud. Det vanlige makkerpar Sune Rask og David Mørup er skiftet ud med ingen ringere end Jean-Marie Horvat. Siger navnet dig ikke noget, vil de kunstnere som han tidligere har arbejdet med, formentlig ikke være dig fremmed. Rihanna, Chris Brown og Jessie J har alle været under kærlig behandling, når den sidste kærlighed skulle tilføjes musikken. Derudover var troldmanden Jean-Marie Horvat fast mixer for bandets store inspirationskilde, Michael Jackson.

Overrasket? Nej 

Bandet har international lyd og det giver god mening at prøve sig af med en erfaren udenlandsk producer. Personlig synes jeg ikke lyden har ændret sig voldsomt, udover lidt flere sekvenser med høje toner. Heldigvis evner Emil dette til fulde. Den gode R´n´B følelse er der som altid, men lidt uvant starter HEAT med et for Scarlet Pleasure tungere beat end vanligt. Det er fedt og introen giver potentiale til HEAT som partytrack! Der bliver kælet for ordene gennem nummeret og sangen handler om længsel efter

“You and me, now just one more time
I got a feeling I could be divine”

Lyden er fortsat de samme svedige toner som kan få ruderne, i en iskold gymnastiksal, til at dugge allerede i løbet af første omkvæd. De tre venner har lagt op til en efterfølger i præcis samme stil og genre som deres første EP Mirage. Nummeret, HEAT er forløberen på den kommende EP. Hvornår EPen rammer gaden vides ikke med indentil videre kan I lytte til HEAT her.

 

Husk også vores konkurrence, hvor du stadig har mulighed for, at vinde billetter til en koncert med Scarlet Pleasure. Se mere her.