Scarlet Pleasure – Bring on the HEAT!

Produceren på det seneste nummer fra Scarlet Pleasure Heat er skiftet ud. Det vanlige makkerpar Sune Rask og David Mørup er skiftet ud med ingen ringere end Jean-Marie Horvat. Siger navnet dig ikke noget, vil de kunstnere som han tidligere har arbejdet med, formentlig ikke være dig fremmed. Rihanna, Chris Brown og Jessie J har alle været under kærlig behandling, når den sidste kærlighed skulle tilføjes musikken. Derudover var troldmanden Jean-Marie Horvat fast mixer for bandets store inspirationskilde, Michael Jackson.

Overrasket? Nej 

Bandet har international lyd og det giver god mening at prøve sig af med en erfaren udenlandsk producer. Personlig synes jeg ikke lyden har ændret sig voldsomt, udover lidt flere sekvenser med høje toner. Heldigvis evner Emil dette til fulde. Den gode R´n´B følelse er der som altid, men lidt uvant starter HEAT med et for Scarlet Pleasure tungere beat end vanligt. Det er fedt og introen giver potentiale til HEAT som partytrack! Der bliver kælet for ordene gennem nummeret og sangen handler om længsel efter

“You and me, now just one more time
I got a feeling I could be divine”

Lyden er fortsat de samme svedige toner som kan få ruderne, i en iskold gymnastiksal, til at dugge allerede i løbet af første omkvæd. De tre venner har lagt op til en efterfølger i præcis samme stil og genre som deres første EP Mirage. Nummeret, HEAT er forløberen på den kommende EP. Hvornår EPen rammer gaden vides ikke med indentil videre kan I lytte til HEAT her.

 

Husk også vores konkurrence, hvor du stadig har mulighed for, at vinde billetter til en koncert med Scarlet Pleasure. Se mere her.

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Lyden er fortsat de samme svedige toner som kan få ruderne, i en iskold gymnastiksal, til at dugge allerede i løbet af første omkvæd.Scarlet Pleasure - Bring on the HEAT!