Rasmus Seebach og publikum satte Smukfest sikkert i gang

Smukfest fik, hvad de ønskede, og publikum fik, hvad de kom efter, da Rasmus Seebech åbnede Bøgescenerne med popsange fra øverste hylde og fællessang, som ikke lod et stemmebånd stå stille.

Da Så længe, vi danser havde åbnet showet, satte Uanset og Jeg falder niveauet for skråleriet. Og det stoppede ikke igen, før Seebach lukkede og slukkede med Øde ø og Natteravn. Smukfests publikum elsker tydeligvis Rasmus Seebach, og kærligheden gik begge veje, da Danmarks popkonge kom, så og sejrede.

Hvad meningen er med det amerikanske High School-koncept, er svært at gennemskue, men indrømmet, quarterbacken RS’s (som der stod på trøjerne) stjernestatus er ikke til at tage fejl af. Han ejede Bøgescenerne fra første strofe, og det er ikke mange strofer, Rasmus Seebach sang uden det store Smukfest-kor.

Rasmus Seebach, Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

Det er da også umuligt ikke at synge og klappe veloplagt med, når Seebach leverer Under stjernerne på himmel, I mine øjne, Lidt i fem, Millionær og Den jeg er. Alligevel skal man langt ind i koncerten – og langt tilbage i tiden – for at finde højdepunktet, men man skal være yderst hårdkogt for ikke at få gåsehud af fællessang med Min engel, min engel, min engel, forevigt, forevigt, forevigt, jeg elsker, jeg elsker, jeg elsker, kun dig, farvel min engel …

Skal man anklage Rasmus Seebach for noget, så er showet pænt og velkomponeret ned til mindste detalje. Intet kan hyle popstjernen ud af den – ikke engang et yderste veloplagt Smukfest-publikum. De gav alt, hvad de havde, mens Rasmus Seebach og det velspillende band kun gav, hvad de havde planlagt. Men publikum fik, hvad de kom efter, og Smukfest fik trukket mennesker i skoven.

Klik her for at se mange flere fantastiske billeder fra Rasmus Seebachs åbningsbrag.

Rasmus Seebach, Smukfest, Smuk23
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Savage Rose gjorde os til børn igen – de åbnede vore øjne og fik os til at se

Det var ikke bare sublime ørkenroser, der leverede en af dansk musiks fineste oplevelser på årets første forårsdag. Der var også tale om en poetisk trolddom, som lukkede selve lyset ind. Musikken var midlet, men kærligheden var målet. Den var til stede i hvert minut!

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her