GRØN KONCERT: Medina leverede sin bedste koncert nogensinde

Festen var i fuld gang, da Medina leverede hit efter hit, og de mindre interessante sange var skåret fra. Fra starten fik vi “Ensom”, “Giv Slip” og den følelsesladede ballade “Mest Ondt”, hvor publikum sang med på alle strofer og brølede højlydt af begejstring.

På Jelling Musikfestival stod Medina overfor en udfordring – hun skulle spille hele 75 minutter. Men denne gang, på Nova-scenen til Grøn Koncert, havde hun kun 50 minutter til rådighed, og det viste sig at være en sand fornøjelse fra start til slut.

Medina var i sit rette element på Nova-scenen. Man kunne tydeligt mærke, at hun nød hvert øjeblik, og publikum følte sig i ét med hende. Man skulle næsten ikke tro, at humøret kunne bliver bedre, men pludselig trådte Thomas Helmig overraskende ind på scenen for at optræde med “100 Dage,” og Tårnby-publikummet blev nærmest ekstatisk – det var virkelig en fest!

Under megahittet “Velkommen Til Medina” var publikum nærværende og de elskede at være lige dér og lytte til en hitparade udført af en selvsikker og imponerende Medina. Da tonerne af “Kl. 10” og “Synd For Dig” fyldte luften, sang publikum med fuld kraft, og man kunne føle den energi, der strømmede gennem hele publikums massen. 

Og hvem kan bebrejde dem? Medina har lige leveret sin bedste koncert nogensinde.

Se også

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...

En lavmeldt, men fortrolig stemning med Guldimund

Sådan kunne stemningen snildt beskrives, da man trådte ind...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her