GRØN KONCERT: Benjamin Hav på et sindssygehospital

Da Benjamin Hav og hans familie langsomt trådte ind på Grøn scenen tidlig torsdag aften, var det som om, at atmosfæren ændrede sig.

Det stilrene og nærmest glansbillede-lignende koncept af en koncert blev forvandlet til et sindssygehospital, hvor Benjamin Hav inviterede hele Tårnby indenfor til kaos.

På sin skøre, sindssyge og vanvittige, men stadigvæk helt unikke måde, fik han med numrene “Spice Up Your Life”, “Dig”, “Fri” og “Den Dejligste Boy” hele hospitalet til at gå fuldstændig amok.

Benjamin Hav har erobret festivalscenerne rundt omkring kongeriget Danmark de seneste måneder. Tidligere på sommeren sagde han sex, og Jelling Musikfestival sagde banko, men det blev der ikke noget af til Grøn Koncert, for netop hittet “Lampeskærm” blev undladt.

Et tilbageholdet publikum

Mere tilbageholdende var publikum under “Esbjerg, Torden og Regn” og “Cannelloni & Kød”, som virkede alt for rolige i forhold til det energiniveau, som Benjamin Hav & Familien havde lagt for vejen.

Niveauet taget op igen med “Musse” og “Nik & Jay”, hvor det yderst velspillende band med dans, saxofonsolo og musikalsk overskud imponerede et publikum, der efter en lang dag var ved at være træt. På mange måder må man rose Benjamin Hav for at have sammensat et så dynamisk band, for det passer som fod i hose.

Det eneste der manglede var sangen “Lampeskærm”, og her kunne han med fordel have skiftet “Cannelloni & Kød” ud med førnævnte. 

Med “Nu Her”, “Uh, Babe” og “Air Tonight” lukkede han hele festen med et brag, som efterlod publikum i Tårnby med minder om en aften, hvor det normale blev vendt på hovedet, og musikken skabte et magisk sammensurium af glæde og vanvid.

Se også

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...

En lavmeldt, men fortrolig stemning med Guldimund

Sådan kunne stemningen snildt beskrives, da man trådte ind...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her