GRØN KONCERT: Saveus bliver Danmarks nye eksportvare

“Nu er Grøn Koncert fucking i gang!”

Det var ordene fra 30-årige Martin Hoberg Hedegaard, der er frontmand i bandet Saveus, og som fik fornøjelsen af at åbne den musikalske karavane.

Og hvor havde han ret.

Koncerten med Saveus varede kun 40 minutter, men fra start med “Dark Vibrations” til slut med “Himalaya” leverede hele bandet en fænomenal præsentation, hvor alt det overflødige var skåret væk –  og tilbage var kun det bedste, man kunne opleve fra Saveus.

Næsten da.

40 minutter

Når man kun har 40 minutter, er det vigtigt at bruge dem fornuftigt. Og at bruge omkring otte minutter på småkedelige sange som “Rainman” og “Ready To Die” var et dårligt valg fra bandets side. De havde fået opgaven at sætte Grøn i gang, og selvom sangene er gode, så matcher de ikke energien, som de skulle sætte for dagen.

Derimod var det et fremragende valg at spille “Verden Vågner”. Her fik man for en sjælden stund lov til at høre Martin synge på dansk. Noget som den Midtjyden også gør ganske glimrende.

Koncertens afslutning var eksplosivt, vildt og energifyldt – præcist som kunne ønske sig det. Her viste Saveus, at de er et band i verdensklasse, og der ikke er meget, der kan stoppe dem.

De leverede varen i 2019, og i 2023 gør de det sandelig igen. Man forstår godt, at Grøn har inviteret dem med tilbage til dette års sommerturné.

Saveus fortsætter med at imponere og er allerede et veletableret navn på den danske musikscene. De har optrådt på Roskilde Festival, alle de store festivaler i Danmark og endda i Royal Arena. Bandet er uden tvivl værd at holde øje med, da deres massive potentiale kun synes at vokse med tiden.

Med deres imponerende liveoptrædener og musikalske talent har de allerede vundet publikums hjerter, og det er kun et spørgsmål om tid, før de bliver en ny eksportvare, der får international anerkendelse.

Saveus, Grøn Tårnby
Foto: Martin Kleisberg

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her