At booke Mimi Webb på Tinderbox var en fejl

Koncerten med 22-årige Mimi Webb var en koncert på Tinderbox 2023, som ikke skulle være fundet sted.

På Tinderboxs hjemmeside står der, at Mimi Webb har et vokalspænde, der kan gøre de fleste sangere misundelige. 

Her gik jeg og troede, at man ikke måtte lyve, men det er selvfølgelig ikke første gang Tinderbox gør det. 

Den beskrivelse må de nemlig længere ud på landet med, for torsdag aften under teltdugen lød 22-årige Mimi Webb som enhver anden gennemsnitlig sangerinde. Den eneste forskel er, at hun havde en britisk accent. 

I en time måtte det meget beskedne, snakkesalige, fremmødte publikum slæbes igennem en times musik uden dybde eller nogen reel følelse bag sig. Det mest dybdegående musik var publikum, der sang fødselsdagssang til en person blandt Mini Webbs besætning – Charlie.

Mimi Webb, Tinderbox, TB23
Foto: Lasse Lagoni

Best new artist vandt hun ikke

Hverken åbningsnummeret “Freezing”, “Ghost Of You” eller “24/5” havde substans nok til at blive fremført live – men det skete – desværre. Koncerten skulle igennem ni andre sagde før der kom musik, som mindede om kvalitet med sangen “Before I Go”, hvor Mimi Webbs vokal var bedre end alle andre sange under koncerten. Den gode vokal sluttede også her. 

Mimi Webb har efter sigende gået på den prestigefyldte BRIT School, som blandt andet har haft Adele, Cat Burns og legenden Amy Winehouse som tidligere studerende. Optaget af Mimi Webb må tydeligvis have været en fejl, for selvom man har haft to singler i Englands top-15, så betyder det ikke, at man er god – hvertfald ikke live. Der er trods alt en grund til, at hun i 2023 ikke vandt prisen som “Best New Artist” ved den prestigefulde BRIT Award, som hun af mistænkelige var nomineret til.

Hele koncerten føles fuldstændig malplaceret, og selv ikke engang “Red Flags” eller hendes gennembrudssang “Good Without” kunne få den synkende skude af en koncert på rette kurs igen. Sidstnævnte lød som et råb af desperation, og selvom energien på scenen ikke fejlede noget, så virkede det på scenen falsk og utroværdigt. 

At booke Mimi Webb på Tinderbox var en fejl.

Vil du se flere billeder, kan du klikke lige her!

Mimi Webb, Tinderbox, TB23
Foto: Lasse Lagoni

SÆTLISTE

  1. Freezing
  2. Ghost Of You
  3. Halfway
  4. See You Soon
  5. 24/5
  6. Remind You
  7. Is It Possible
  8. Dumb Love
  9. Both Of Us
  10. Before I Go
  11. The Other Side
  12. Red Flags
  13. Good Without
  14. House On Fire

Se også

Savage Rose gjorde os til børn igen – de åbnede vore øjne og fik os til at se

Det var ikke bare sublime ørkenroser, der leverede en af dansk musiks fineste oplevelser på årets første forårsdag. Der var også tale om en poetisk trolddom, som lukkede selve lyset ind. Musikken var midlet, men kærligheden var målet. Den var til stede i hvert minut!

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her