Tessas Hævn på Jelling Musikfestival lod vente på sig

Koncerten med Tessa fredag eftermiddag på Jelling Musikfestival var en koncert ligesom mange andre Tessa-koncerter. Der var intet nyt under solen. 

Fredag den 26. maj var den bedste dag i Tessas liv ifølge hende selv. På mange måder forstår man hende godt. Hun har efter fire år endelig udgivet hendes debutalbum Tessas Hævn og står som en af Danmarks mest fremtrædende artister. 

Derfor var det også en trist oplevelse at se Tessa fredag eftermiddag på Jelling Musikfestival. Men Tessa er ben, og hun har energi og attitude som de fleste kun drømmer om. Under “Okay”, “Så’n Der” og powertracket “Sjakalina” kunne man tydeligt se på hende, at hun er kommet for at blive.

Under “Engangspik” var Tessas vokal bedst, mens den på “Barb” desværre ikke var eksisterende. Hendes backtrack var alt for dominerende, og det lød ikke som om, at Tessa overhovedet sang. 

Foto: Martin Fastrup

Rev Jelling fra hinanden 

Tessas første koncert efter udgivelsen af hendes debutalbum burde være en magtdemonstration, men i stedet var det som de fleste andre koncerter hun før har lavet. Energiske, men samtidig også mangelfulde. Måske et band kunne virke?

Der var dog elementer, hvor badass-Tessa rev Jelling Musikfestival fuldstændig fra hinanden: “Mums”, “Blæstegnen”, “Ben” og den nye “Ding Dong”. Her fremstod Tessa både som en udmærket sanger, men også som en glimrende entertainer. 

Tessa sceneshow bestod af tre store klodser, som skulle forestille det område, som hun er opvokset med og hendes to ikoniske vinger, som hun også havde med på scenen til Northside og Tinderbox 2022

Desværre mindede koncerten på Jelling Musikfestival 2023 meget som forrige koncerter, og der var ikke noget, som skillede sig besynderligt meget ud. 

Tessas hævn lader måske vente på sig. Den var hvertfald ikke at se på Jelling. 

Vil du se flere af Martins billeder fra koncerten, kan du klikke lige HER!

Foto: Martin Fastrup

SETLISTE:

  1. Okay
  2. Så’n der
  3. Sjakalina
  4. Glo På Mig
  5. Ghetto Fabolous
  6. Aldrig Ku Li Dem
  7. Hustle & Kærlighed
  8. Lil Ballademager
  9. Mums
  10. Nasty Sommer
  11. Skank
  12. Engangspik
  13. Bål
  14. Barb
  15. Til Banken
  16. Lågsus For Evigt
  17. Snakker For Meget
  18. Ding Dong
  19. Blæstegnen
  20. Ben

 

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her