50 Cent kommer til Danmark

Rapperen 50 Cent kommer til Danmark lørdag den 30. september I Royal Arena. Hen fejre 20-års jubilæum for det legendarisk 2003-album “Get Rich Or Die Tryin’ 

Den EMMY- og GRAMMY-vindende megastjerne, Curtis ”50 Cent” Jackson, drager ud på en global tour for at fejre 20-års jubilæum for sit banebrydende debutalbum ”Get Rich or Die Tryin’”. The Final Lap Tour, der er produceret af Live Nation og præsenteres af Sire Spirits, kommer til Nordamerika og Europa, med shows i byer som Toronto, Brooklyn, Atlanta, Houston, Amsterdam, Oslo, Paris og København.

På The Final Lap Tour vil rap-ikonet optræde med en række fan-favoritter og chart-toppende hits, samt udvalgte tracks fra bagkataloget, som han ikke har optrådt med i årtier. Derudover, vil 50 Cents mangeårige ven, Busta Rhymes, være med som special guest til alle shows, inkl. København. Flere gæster på touren vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Tourstart i Nordamerika

Touren starter i Nordamerika til juli inden den drager videre til Europa til september. Den europæiske del af touren starter i Amsterdam. Yderligere shows i Australien, New Zealand, Asien og Europa vil blive annonceret snart.

Curtis “50 Cent” Jacksons Sire Spirits-mærker, Branson Cognac og Le Chemin du Roi Champagne, vil være tilgængelige under hele touren og på udvalgte Live Nation-venues til andre begivenheder. Dette samarbejde er med til at opretholde Live Nations forpligtelse til mangfoldighed og støtte til brands ejet af sorte, hvoraf Sire Spirits er et af de få.

50 Cent, der er kendt som en af de mest talentfulde og største musikere i sin æra, fik sit store gennembrud med sit rekordsættende debutalbum ”Get Rich or Die Tryin’”. Siden da har han solgt mere end 30 millioner albums på verdensplan og vundet nogle af de mest prestigefyldte priser. Jackson har brugt sin stjernestatus til at opnå uanet succes som iværksætter, skuespiller, filminstruktør og executive producer; fra ”Get Rich or Die Tryin’” blev et af de hurtigst sælgende albums i historien, til da han lavede en banebrydende handel med salget af Vitaminwater. Jackson bliver ved med at slå rekorder. På nuværende tidspunkt har han rekorden for mest sete TV-premiere af en serie på den amerikanske TV-kanal Starz med ”Power Book II: Ghost”.

Billetpriser: PL1 855,- / PLGA (stå) 655,- / PL2 555,- / PL3 455,- / PL4 355 kr. + gebyr.

Billetsalget starter fredag 12. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk, og der er begrænsning på max 8 billetter per kunde.

 

 

Se også

Savage Rose gjorde os til børn igen – de åbnede vore øjne og fik os til at se

Det var ikke bare sublime ørkenroser, der leverede en af dansk musiks fineste oplevelser på årets første forårsdag. Der var også tale om en poetisk trolddom, som lukkede selve lyset ind. Musikken var midlet, men kærligheden var målet. Den var til stede i hvert minut!

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...
spot_img
Nicolaj Sveiger
Nicolaj Sveiger
En mand som er opvokset i det vestjyske, men nu bosat i København. Har en forkærlighed for pop, en guilty pleasure i rock og en generel og evig voksende interesse i alt med en rytme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her