Foto: Robert Hendel

Stemningsgalleri fra RF18: Invasionen lørdag

Dag 1: Lørdag

Folk havde vanen tro ligget i kø i op til flere dage ude foran indgangene til Roskilde Festivals campingområder. Vi var med, da portene i vest åbnede, og publikum stormede mod de mest attraktive teltpladser. Heller ikke i år gik der mange minutter, før området var dækket af råde, gule, grønne, sorte og blå iglotelte og hvide havepavilloner.

Nogle festivalgæster fik, hvad de kom efter – en plads i det spot, de havde drømt om siden sidste års festival. Andre gæster måtte trave den lange vej over mod øst for at finde en teltplads.

I festivalens Burning Man-agtige område, Dream City, var der ingen spor af stress – her havde alle lejrene stillet telte op en uge i forvejen. I stedet var der god tid til dagens første ordentlige øltragt, ligesom andre gæster gav den fuld pedal i Roskilde Festivals “nationalsport”, ølbowling.

Og om aftenen – ja, der blev festet igennem, som Roskilde-traditionen foreskriver.

 
 

Se også:

 
 

Flere stemningsgallerier: