Mads Langer inviterede til årets bedste havefest

Med en forførende vokal og jysk charme når det er bedst, åbnede Mads Langer den sidste dag på Tinderbox.

Mads Langer er med rette en af de største popstjerner, vi har i Danmark, og lørdag eftermiddag beviste han hvorfor. I stribede shorts, hvid T-shirt og orange solbriller kom Langer slentrende ind på scenen, mens han vinkede til publikum. Allerede fra start sad vokalen lige i skabet på åbningsnummeret ”Elephant”, som blev leveret i en ny og forfriskende version. En akustisk start var lige med gåsehudsgaranti, inden nummeret ændrede sig til uptempo med en klart dancefeeling. På et og samme nummer formåede den danske charmør altså at vise sine alsidighed, før koncerten knap nok var kommet i gang.

Odenses største havefest

Mads Langer var det perfekte valg til at åbne Tinderbox’ Rød scene på en solbeskinnet og perfekt dansk sommerdag. Hans afslappethed og coolness smittede af på både publikum og hans fantastiske besætning bag ham. Den positive vibe summede konstant i luften, og det føltes mest af alt, som vi alle var inviteret hjem i Langers have til privatkoncert.

”Unusual” og ”Flawless” blev leveret med en charme og selvsikkerhed, som kun Mads Langer kan gøre det. Tilmed endte ”Flawless” med en sød lille kærlighedserklæring til hans forlovede, da han afslutningsvis sang ”When I’m next to you I’m gonna marry you” en sød lille gimmick.

Foruden publikum, havde Mads Langer også sørget for at invitere nogle talentfulde og dygtige musikere med til den private havefest – heldigvis for os. Dynamikken, mellem den kække sanger og hans internationale crew, var ikke til at tage fejl af. Langer var ikke bange for at lade dem skinne hver for sig, og under hittet ”Heartquake” forvandlede koncerten sig til en lang jamming session, hvor musikken fik lov at tale sit tydelige sprog.

Næste stop den internationale scene

Hans nye single ”Move Mountains” har en fængende og moderne lyd og klart internationalt hitpotentiale. Når alt kommer til alt kunne den ligeså godt have været udgivet af en de helt store verdenskendte hitmagere.

Selvom Mads Langer allerede har haft succes i udlandet blandt andet med covernumret ”You’re Not Alone”. Er jeg sikker på hans rejse mod toppen af den internationale stjernehimmel først lige er begyndt. Han har stemmen, han har looket og så har han vaske ægte dansk charme, som ikke kan hverken købes for penge eller læres.

Meningsfyldt afslutning

Efter et musikalsk højdepunkt med ”No Gravity”, som fik alle blandt publikum til at klappe i takt mens bassen pumpede. Forlod Mads Langer og hans band scenen og et tændt publikum. Efter en kort stund, hvor publikum klappede og hvinede efter den talentfulde jyde, trådte han atter ind på scenen, nu omklædt.

Langer og band havde nemlig skiftet tøj af en helt særlig grund. I samarbejde med Hummel og Russian LGTB Sport Federation kæmper Mads Langer for at gøre en forskel for at nedkæmpe diskrimination. Derfor var de iklædt en sportstrøje i forskellige farver, hvorpå der på russisk stod skrevet ”Forandre verden”. Med det ene formål at kunne skabe et billede, som dannede regnbueflaget. Publikum blev i dette øjeblik foreviget med Mads Langer på et billede, som har et ekstremt vigtigt budskab – et særligt og vigtigt moment.

Inden koncerten sluttede skulle vi selvfølgelig ikke snydes for den fænomenale ”Fact-Fiction”, hvor Mads Langer endnu engang beviste hvilken kapacitet hans stemme besidder. Den helt store afslutning kom med nummeret ”3 AM”, her blev stemningen dissideret sexet. Mads Langer var på toppen, nærværende og vanvittig dygtig på Rød scene denne eftermiddag på årets Tinderbox festival.

Tak Mads – vi ses på den internationale scene inden længe.

Mads Langer, Tinderbox, TB18, Rød Scene
Foto: Lasse Lagoni

Se Lasses billeder af den jyske charmør lige HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her