Gilli / Kesi, Northside, 070618
Hitfyldt sætlisteFed festKesis energi
Gillis anonymitet
73%Kontrastfyldt fest
Kesi100%
Gilli45%
Læser Bedømmelse 2 Stemmer
10%

NorthSide kogte af mere end blot af solstik, da hitmagerne Gilli / Kesi skabte dansefest tidligt torsdag aften.

Støvet lever i bedste velgående i det danske land, og støvet var i høj grad i luften under koncerten, da Gilli og Kesi spillede en fælles koncert på årets NorthSide. Med over 200 millioner streams tilsammen alene på Spotify har hitmagerne været svære at undgå over de seneste år. Således var den store plads i Ådalen også godt fyldt med festglade folk, der i solens hede var klar på dansefest.

Kesi lagde ud med sangen “God Dag”, som var passende i dagens anledning. De unge mennesker blandt publikum var helt på og kvitterede ved at kaste armene i vejret og feste amok. Det, der er med Kesi, er, at han er skidegod til at komme helt ud til scenekanten og få gang i publikum. Det lykkedes han helt vildt med torsdag aften. Blev ved med at holde publikum i gang og sammen med hypeman Benny Jamz sørgede for, at der var styr på koncerten.

Gilli derimod… Han er stadig en smule anonym. Jeg har sagt det før. Det er så synd, at han står i kontrast til Kesi, der bare kan dét der. For Gilli vil meget hellere stå længere tilbage på scenen gemt væk i solbriller, kasket og langærmet Adidas og rappe sine vers. Det fungerer ganske fint, når han er alene. Men sammen med andre på scenen skal der så lidt til, før han forsvinder.

Sætlisten var til trods hits fra ende til anden. “Adios”, “C’est La Vie” og “Rica” var blandt de mest kendte sange, der fik publikum til at skubbe støvet til vejrs, når de dansede rundt på græsset til de sprøde sydlandske raprytmer præsenteret af DJ’en bag pulten.

Selvom man kunne se det som et skub for Gilli, at han har en ægte entertainer med på scenen, bliver han desværre skubbet til hjørne endnu engang. Forhåbentlig vokser den unge fyr med opgaven og kommer ud af sin skal, for dét, han kan på sine tunes, beviser, at han klart nok er værd at bruge tid og energi på.

Kesi, Gilli, NS18, NorthSide, Green Stage

Foto: Lasse Lagoni

Du kan se resten af Lasses fotos fra koncerten HER.