Infernal ude med ny, stormfuld single

Den garvede, elektroniske duo er tilbage med nye tidsfølgende toner efter fire års stilhed.
Det næsten tyve år gamle makkerpar er ude med singlen ‘Hurricane’, som er tidstypisk i lyden med tropical house-toner, der akkompagnerer Lina Rafns ikoniske stemme.

“Efter otte år med vores eget studie, sagde vi for et par år siden lejemålet op, da vi følte, vi kørte i ring, og lyden var løbet fra os. Vi havde brug for inspiration og begyndte at lave en masse for og med andre musikere og producere,” fortæller Infernal, der ellers primært har gjort det basale håndværk selv som at komponere, skrive og producere.

“Vi evaluerer konstant, er aldrig tilfredse, kan altid blive bedre, og derfor flyttes vores lyd konstant. Vi kan ikke sidde stille, for hvis du ikke bevæger dig, så er du bagud,# konkluderer Lina, der ved indspilningen af “Hurricane” nærmest stod i orkanens øje rent personligt. “På trods af at teksten til nummeret ikke er skrevet af mig, afspejlede den præcis den situation jeg var i i mit liv, da jeg indspillede den, så derfor er den helt speciel for mig!”

Paw og Lina mødtes allerede som teenagere med musikken som vitalt omdrejningspunkt, og har derefter været et uadskilleligt makkerpar. De fandt hinanden et sted mellem Herlev og Vanløse og har siden turnéret overalt fra Paris til Berlin og hjem igen.

Infernal fortrød iøvrigt opsigelsen af studiet og møder nu atter op hver dag for at arbejde med videre musikken.

Lyt til “Hurricane” HER.

Se også

Savage Rose gjorde os til børn igen – de åbnede vore øjne og fik os til at se

Det var ikke bare sublime ørkenroser, der leverede en af dansk musiks fineste oplevelser på årets første forårsdag. Der var også tale om en poetisk trolddom, som lukkede selve lyset ind. Musikken var midlet, men kærligheden var målet. Den var til stede i hvert minut!

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her