Helhorse

Helhorse og hvorfor du ikke må misse dem

Helhorse er et af de fedeste af de nye bekendtskaber, jeg har fået gjort mig siden jeg startede hos Poplish. “Deres sange bliver leveret med energi og glæde, så man nærmest kan smage begejstringen, som er mere smittende end et udbrud af kopper.” – Poplish.dk fra Copenhell i år

Sådan skrev jeg efter at have haft fornøjelsen af dem på Copenhell i år, og i disse dage er de ved at lægge sidste hånd på deres Danmarksturné, som har et stop i Sønderborg i dag og en finale i VEGA i morgen til gode. Det er svært for mig at komme med nok anbefalinger til dig, om at få taget til en af disse koncerter, for det bliver intenst og det lidt klamme efterårsvejr bliver helt sikkert blæst i smadder når deres tredje og nyeste single “No Fucks Given” bliver spillet, måske igen som et lukkenummer.

(Jeg har fundet mig selv i videoen. Har du? )

Når det så er sagt, så venter der dem nemlig nye udfordringer fremover med en spændende tur til det britiske, hvor de spiller i London d. 27. november og så må vi se om vi får lov til at beholde dem for os selv herhjemme. Jeg tror dog ikke, at de danske hardrockere får stjernenykker, da de fremstår som både dygtige, sympatiske og særdeles begejstrede for at underholde, så det er kun gode ønsker, der bliver sendt med dem over Nordsøen herfra.

Hvis du mangler gode grunde til at tage til koncert med Helhorse, så får du lige tre gode grunde med på vejen:

1. De har varmet op for nogle af de største

Det er ikke et tilfælde, for de er nemlig så gode! Der er en supergod energi til deres shows, som gjorde mig ellevild med deres optræden til Copenhell og jeg havde sikkert været lige så vild med dem til AC/DC, hvis bare jeg ikke havde stået i kø til en øl 🙁

2. Poplish er ikke de eneste, der er glade for dem

Bare læs denne anmeldelse fra Heavymetal.dk. Det er store ord, som bliver brugt om deres seneste udspil af Thomas Fagerberg og for at citere manden selv: “tak spids for en skefuld herlighed”. Et etableret navn, som giver den fuld skrue og er i stand til at levere musik i spektret mellem rock og metal kan kun være godt at få rystet hovedet til.

3. De glæder sig til at spille…

… og det er altid godt. Theis fra Helhorse er kommet med denne lille bid til alle jer, som måtte ønske det: ”Vi glæder os helt vildt meget til at ramme landevejen igen. Efter vores Copenhell gig i år har det kløet for at komme ud på scenerne igen. Den store spredning af byer på denne tour, den store finale i VEGA og det faktum at vi skal spille UK for første gang er helt fantastik. Helhorse er spændt op og helt klar på at give fuld pedal og hvis publikum giver os bare lidt mere – ja så giver vi alt!”

Helhorse spiller på Sønderborghus d. 3 november
og Lille VEGA bliver ramt den 4. november.

Billetter til koncerterne kan købes HER

Helhorse, Copenhell
Foto: Sebastian Dammark