Bloody Beach, Atlas
Foto: Sebastian Dammark

Bloody Beach – Norskdirigeret tropefest

SPOT Festival havde klogeligt booket norske Bloody Beach, der med deres tropiske rock skabte liv og glade dage på en ellers regnvåd dag.

”Do you feel like dancing?” var de første ord, som et flot fremmøde på Atlas fik at høre fra Bloody Beach, der lagde ud med nummeret ”Quembo Que”, der netop har denne gentagne strofe som omkvæd. Dermed var stemningen lagt for en koncert i godt og festligt selskab med de karismatiske og dygtige nordmænd fra Bloody Beach, der fortsatte med kærlighedssangen ”Solitude”, to eksempler på bandets særlige blanding af rock og eksotiske rytmer. Begge numre kunne man også opleve, sidst de fem mænd fra Bergen var i Danmark, da de optrådte på Roskilde Festival, hvor danskerne for første gang mødte den unikke musik, som bandet selv kalder ”tropidelica”.

Det var tilbage i 2014, og i mellemtiden har bandet arbejdet på et nyt album, så efter de to allerede udgivne sange var det tid til en forsmag på deres kommende album, hvorfra vi fik hørt ”Why Do You Always Let Me Down”. Herefter opfordrede nærmest overmenneskeligt charmerende forsanger Arne Håkon Tjelle det anseelige publikum til at træde nærmere, hvad den allerede overbeviste skare velvilligt gjorde på sekundet. Herfra var det en sikker kavalkade af opløftende numre sublimt leveret af de begejstrede og begejstringsspredende nordmænd, hvoraf den fremragende ”Disco Impaler” var et særligt højdepunkt. Hele vejen igennem var bandet gode til at involvere det smilende publikum, som alle fik vugget godt i takt til den musikalske udladning af positiv energi. Musikalsk mestrede de stor dynamik med deres vokal fordelt på den dedikerede frontmand Arne og bassist Chris, og også alle instrumenter fik på tur lov at komme til deres ret. Efter en sidste opfordring til dans blandt den glade folkemængde, lukkede Bloody Beach koncerten af med herlige ”Blue Eyes Roll”.

Dette var Bloody Beachs første optræden i Aarhus, og man må håbe, at de snart er at finde på dansk grund igen. Nordmændene gav i hvert fald en fremragende koncert, som der heldigvis var mange, der fik oplevet på et godt fyldt Atlas. Herfra kunne alle bedre gå den silende regn i møde, velvidende at man lige havde oplevet lidt tiltrængt sommer sammen med Bloody Beach.

Se billederne fra koncerten HER

Bloody Beach, Atlas
Foto: Sebastian Dammark