Kejthåndet

Kejthåndet – Ny EP på gaden

Kejthåndet klar med ny vellyd og moderne mandlig smerte, ærlighed og varme, som opfølger på P3-singlen, Det Ville Vokse.

Efter blandt andet finaleplads i KarriereKanonen, festivaloptrædener og samarbejde med såvel Peter Sommer som DRs Pigekor, har Kejthåndet brugt det seneste år på at skrive sange til denne EP, som er opfølger til deres P3-hit ”Det Ville Vokse”, som også er at finde på EP’en.

”Helt Derud Hvor Ordene” er gennemsyret af personlige oplevelser og følsomhed, og fortæller om det, der sker i os alle sammen, når livet rammer eller ramler, som det nogle gange gør. Kejthåndet lader dig bruge sine erfaringer, hvis du er mand og indvier dig i de mandlige følelser, hvis du er kvinde, og afslører det alligevel nok skal gå, selvom vi altid slår os lidt på hinanden.

Man finder en moderne mandlig smerte i det varme og hudløst ærlige tekstunivers, hvor tekstforfatter Kim Scherers åbner døren til alt fra uforløste erobringer til sin forladte eks-kone.

Musikalsk viser ”Helt Derud Hvor Ordene” en uløselig kærlighed til den danske sangskriverskat, hvor Kejthåndet kærligt og musikalsk sender en hilsen til store danske sangskrivere fra Brandt til Vinding. Det hele bindes sammen af et sjældent rugt nærvær af forsanger Simon Grønnings vokal.

“… de er nok det bedste bud på en dansksproget artist, som på sigt kan gå i fodsporene på Minds of 99 og blive et fast element på landets festivaler og i høretelefonerne på en stor del af den danske befolkning”.
Kilde: Regnsky aug. 2015

Lyt køb og stream HER

Se EP-teaseren her:

Se videoen til P3-singlen ‘Det Ville Vokse’ her: